10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SL: Nula u Gornjem Milanovcu, tresle se prečke i stative (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 26.07.15 u 20:55

U pretposlednjem meču 2. kola Superlige Srbije odigranom u Gornjem Milanovcu fudbaleri domaćeg Metalca i Crvene zvezde podelili su bodove odigravši nerešeno 0:0.

U prvih 45 minuta bolji rival je bio domaći tim koji je bio i najbliži postizanju gola pošto je posle udarca Mladenovića lopta pogodila prečku koja se nakon toga dugo tresla. Koristili su izabranici Nenada Vanića greške u odbrani crveno-belih u čijem centralnom delu su bili neiskusni Jovanović i Mbođ, ali nisu mogli da preskoče i poslednju prepreku u vidu Damira Kahrimana koji je danas nosio kapitensku traku.

Zvezda je pretila uglavnom udarcima iz daljine, pre svega preko Savićevića i Ristića, ali su ti udarci uglavnom bili neprecizni ili nedovoljno snažni pa Belić nije imao problema da ih zaustavi.

Možda i najbolju šansu za crveno-bele imao je Parker u 44. mintu, ali iz komplikovane situacije nije precizno šutirao glavom. Sa druge strane i Metalac je na odmor mogao da ode sa prednošću od jednog gola, ali je Bukorac promašio posle odlično izvedenog kornera u 44. minutu.


(Izvor: Youtube/Djidjomania 2)

Pokušao je trener Božović da prene svoj tim izmenama koje je izvršio u pauzi pošto je umesto Cvetkovića i Gavrića u igru uveo Petkovića i Vereda. Bilo je očigledno malih pomaka u igri gostiju, ali nedovoljnih za gol. Ni ulazak Luke Jovića nije promenio ništa odnosno jeste u toj meri da je mladi napadač ulazio u prilike i mogao je najpre u 70. a potom u 81. minutu da pogodi metu, ali je oba puta kao pobednik izašao Belić.

Najbolju priliku za Crvenu zvezdu u 90. minutu imao je Mbođ i to posle prekida koji je izveo Ibanjez. Senegalac se lepo ubacio, ali nije imao sreće pošto je pogodio prečku, a u nastavku akcije za malo je promašio Katai.

I na drugoj strani se tresao okvir gola pošto je u nadoknadi vremena i Metalac mogao do pobede pošto je Mladenović bio u odličnoj prilici, ali je pogodio samo stativu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Stadion: FK Metalac
Sudija: Vlado Glodovic
Žuti kartoni: Ivanović, Simov, Mladenović, Luković (Metalac) – Jovanović (Crvena zvezda)

Metalac: Belić, Rnić, Sedlar, Otašević, Nikodijević, Ivanović (64 Luković), Bukorac, Merdović (73 Milovanović), Mladenović, Dimitrijević, Ðenić (84 Brkić). Trener: Nenad Vanić

Crvena zvezda: Kahriman, Cvetković (46 Petković), Jovanović, MBođ, Ibanjez, Kovacević, Ristić (62 Jović), Savićević, Katai, Gavrić (46 Vered), Parker. Trener: Miodrag Božović

[/stextbox]

 

0
0

10 Komentara

  1. Organizujte peticiju da Terzic dobije kopiju kljuceva svih svlacionica Super lige. Pardon – svih sem OFK-inih posto njih vec ima

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Metalac svaka vam cast ,za vas je samo Partizan jak ,a protiv drugih trcite i igrate 200 na sat, ustvari bravo plavi partizanovci, upravu su svi koji kazu da ste njihov klub

    0
    0
    Odgovori
    • Smesan si decko. Realno je Partizan za 3 klase iznad svih u ovoj ligi. Ako ne bude ponovo Terzinih carolija zvezda ce se dobro pomuciti da bude cetvrta. Nema veze , bice jos par namestaljki da se smanji dug kluba i da se krimosu malo napuni dzep.

      0
      0
      Odgovori
    • Aj ne prdi obraza ti. Budi realan. Partizan ima za dvije klase bolji tim od komplet lige. Cukaricki je drugi, Vojvodina treca (mada ona uvijek igra dobro protiv zvezde i PFC a prosipa bodove protiv malih ekipa). Ako bude kako bi trebalo, zvezda nece uzeti ukupno 2-3 pobjede na gostovanjima. Ali su i tu nasli foru, sto ce se enormna razlika u bodovima, na kraju prepoloviti, pa ce opet bit price kako su ovi u plej ofu PFC-ove filijale.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter