4
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

MILOJKO GOŠIĆ USPEVA NEMOGUĆE: ‘Poštujemo Partizan, ali bez respekta’

Objavljeno: 24.07.15 u 11:50

Strateg Jagodine, Milojko Gošić, na volšeban način uspeva ono što nikom drugom na planeti zemlji ne bi pošlo za rukom.

Naime, šef struke „Ćurana„, izjavio je na redovnoj konferenciji za medije pred sutrašnji meč na stadionu u Humskoj koji će početi od 19:00 sati, da „poštuje Partizan, ali bez resepkta“ (!?).

– Mi i Partizan igramo istu ligu. Ne tražim da moji igrači budu fascinirani time što su gosti Partizana, naprotiv, trebalo bi da pokažu veću dozu samopouzdanja nego u prvoj utakmici, poverenje u sopstvene mogućnosti, u talenat – počeo je Gošić besedu prepun samopouzdanja i nakon toga je nastavio:

– Treba da se ophode sa poštovanjem, ali bez nekog prevelikog respekta – rekao je Gošić ali i „izjavivši“ u isti mah.

– Nadam se da će svaka nova utakmica doneti bolje izdanje ovih momaka. Osim što im pripada mladost, sve drugo gledamo u sportskim okvirima gde prihvatamo odogovrnost i gde moramo da sazrevamo kao takmičari. Ne odvajamo utakmice. Niti nam je vreme da mnogo bolujemo prethodnu niti da se plašimo naredne – naglasio je Gošić.

0
0

4 Komentara

  1. da bre a sećam se i kad je kaduu onaj golman dodao pa se sklonio a bilo je još smešnih situacija ,okretanja i golova u 111. minutu

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako je nama Jagodina poklanjala bodove ja glavu dajem.. Cesto su nas pobedjivali ali i kada ih pobedimo bue jedva 1:0

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma daj ne pricaj svako zna da Jagodina uvek poklanja bodove Partizanu,uostalom videcemo sutra?ova utakmica treba da se pazi da ne bude namestena od oba dve strane i od sudija!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Kad bi malo vise pratio fudbal, umesto sto izgravas nekog pravednika, a i sam si svestan cinjenice da je zvezda namestila utakmicu protic OFK-e, znao bi da Jagodina ima ove godine jedan mlad tim, koji tek treba da se uigra. Partizan ima najjacu ekipu u Srbiji, i svakom ce, kako nama tako i tvojoj drzavnoj tvorevini, da da po 3-4 komada. Ne treba nama namestanje, mi Jagodinci igramo srcem za nas klub, ne stoji drzava iza nas.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter