12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

INTERVENCIJA SA STRANE: Ko je podneo podneseak za procesuiranje meča na Vračaru, a nisu ni FSS ni Partizan?

Objavljeno: 22.07.15 u 21:29

Više javno tužilaštvo u Beogradu uzelo je u razmatranje podnesak jedne nevladine organizacije u vezi sa informacijama o utakmici koja je u nedelju odigrana između OFK Beograda i Crvene zvezde.

– Podnesak je podnela jedna nevladina organizacija. Nije u pitanju nijedan sportski klub, niti Fudbalski savez Srbije“, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

Prema njenim rečima, u toku je razmatranje tog podneska, a do kraja nedelje će najverovatnije biti stavljen zahtev policiji za prikupljanje informacija i obaveštenja.

Sporna utakmica koja je izazvala burne relacije u sporstkoj i široj javnosti odigrana je u nedelju 19. jula između OFK Beograd i Crvene zvezde na stadionu Obilića na Vracaru.

Zvezda je pobedila sa 6:2, iako je na poluvremenu gubila sa 0:2, pa se u javnosti spekuliše o mogućem nameštanju kako bi se zaradilo na kladionicama.

0
0

12 Komentara

  1. Pametni ljudi su izmislili spravu za utvrdjivanje činjeničnog stanja po imenu detektor laži. Jednostavno, pozvati sve aktere nedeljnog meča i postaviti im jednostavno pitanje: Da li si učestvovao u nameštanju fudbalskog susreta OFK – CZ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da je u pitanju sonja biserko ili natasa kandic…moguce i zene u crnom sa juga, xaxax….salu na stranu, ovde nas prozivaju grobari…ja cu reci samo jedno. Toliko smo krali i namestali poslednjih 7 godina da smo uzeli jednu titulu….toliko o tome…

    0
    0
    Odgovori
  3. Cuj „sa strane“, riknucu od smeha. Drugar od brata od tetke ili komsija od nekog iz fss-a ili partizana i eto ti ga „sa strane“. Mislim ovo treba da si ozbiljno glup da stvarno pomislis da je neko neutralan intervenisao.

    0
    0
    Odgovori
    • Nemoj baš toliko da se smeješ , da ti ne bi preselo !
      Niko nije toliko prost kao vi gani, da podnosi prijavu ako nema dokaze !!!
      Jer za lazno prijavljivanje se krivično odgovara i sledi i protiv tuzba lazno oklevetanog , tako da niko nije glup , sem , izgleda tebe !

      0
      0
      Odgovori
      • A kakve to dokaze moze neko da ima zivota ti ? Prvo ste rekli da je unapred namesteno zbog kladionice , 1/2 i pokazivali tikete kao dokaz.. onda ste juce demantovali sami sebe i tvrdite da je na polivremenu vrsen pritisak da Zvezda uzme 3 boda.. Evo probaj ti da budes objektivan i realan, posto se pozivas na dokaze i zakon.. kako moze ovde da se pokrece istraga ,gde svi akteri demantuju namestanje..ako nije pokrenuta istraga u slucajevima gde sami akteri javno priznaju da su ucestvovali u namestanju (Mateus ,Boja ,Dmitrovic..itd itd ) Zar to nije apsurd ? Zar nije normalno da pozoves na sud npr. Matesa ,ako lazno optuzuje kaznis njega ,ako govori istinu kaznis klub bilo da je Zvezda ,Partizan ,Rad .. isto za sve. A nama se Tole kune da je najpostenija liga u svemiru , mi optuzujemo vas ,vi nas a znamo svi da se sve namasta !

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter