5
Domaći fudbal

DVE ‘BOMBE’ NA MARAKANI: Odlazi Kovačević i dolazi osvajač Mundijalita!

Objavljeno: 22.07.15 u 18:49

Kako stoje stvari, Crvena zvezda bi u najskorijem vremenskom peridou mogla da napravi dve krupne pormene.

Prema informacijama portala Goal, reč je o jednom odlasku i dolasku na stadion „Rajko Mitić„, a oba imena su – prično zvučna.

Kako se saznaje, Aleksandar Kovačević našao se na izlaznim vratima kluba, pošto je vrlo blizu odlaska u Tursku. Detalji ovog transfera nisu poznati, ali se nedavno šuškalo o sumi od oko 400.000 za ovog igrača.

Problem kod odlaska Kovačevića jeste činjenica da će 30% od narednog transfera tog igrača otići u klupsku kasu njegovog bivšeg kluba, Spartaka iz Subotice.

Međutim, odlazak mladog reprezentativca uslovio bi – dolazak osvajača zlatne medalje sa Mundijalita

Navodno, uprava crveno-belih ozbiljno je zagrizla za angažman fudbalera Olimpijakosa, Saše Zdjelara koji bi taman popunio šupljinu na sredini terena.

Problem je što se mladi igrač nametnuo treneru tima iz Pirjera i pitanje je hoće li dobiti dozvolu za odlazak. Ukoliko budu voljni da mu daju blagoslov za odlazak, Zvezda će sigurno naći način da ga dovede, makar to bilo i na pozajmicu, kao svojevremeno Kataija.

 

0
0

5 Komentara

  1. A zašto je PROBLEM ako 30% od njegovog transfera ode Spartaku iz Subotice? Ne mogu da vjerujem kako novinari razmišljaju, pa taj novac je najpotrebniji klubovima ko što je Spartak, a ne onima koji predstavljaju rupu bez dna i prazne budžet ove naše ojađene zemlje!

    0
    0
    Odgovori
  2. Međutim, odlazak nesuđenog osvajač zlatne medelja sa Mundijalita uslovio bi – dolazak osvajača zlatne medalje sa Mundijalita.

    Ovde nesto nije u redu kako je to Aleksandar Kovacevic nesudjeni osvajac medalje sa Mundijalita kado je to takmicenje do 20 godina a Kovacevic ima 22 godine.

    0
    0
    Odgovori
  3. ……….mogu da verujem za Kovacevica da ce mozda otici iz CZ ali Sasa je pametan momak, da ode iz Olimpijakosa u bg zonu i da mu igracka karijera bude oznacena kaznom njegovog kluba od FIFA

    0
    0
    Odgovori
    • Kad tvoj mali klub nije do sada presao u zonu,za sve namestaljke i kriminalne radnje,koje je godinama radio,nece ni najveci klub na Balkanu.Zato ne brini,gledaj u svoje dvoriste jer ces na kraju plakati,tamo u Maju naredne godine.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter