25
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

NOVOSTI SAZNAJU: Fudbalerima OFK Beograda prećeno u svlačionici?

Objavljeno: 21.07.15 u 23:50

Prema saznanjima lista Novosti fudbalerima OFK Beograda je prećeno na poluvremenu utakmice sa Crvenom zvezdom, a Više javno tužilaštvo ima dokumentaciju kojom će krenuti u istragu.

Prema saznanjima Novosti podnesak sa informacijama je zvanično prosleđen nadležnom zameniku tužioca, koji će proučiti papire, posle čega će biti doneta odluka da li će biti i navedenog postupka. Naime, kako je objašnjeno, podnošenjem podneska ne inicira se pokretanje krivičnog postupka, već samo porovera određenih činjenica. Njega mogu podneti pravna i fizička lica.

Takođe, prema saznanjima Novosti Zvezdan Terzić je tokom poluvrmena ulazio u svlačionicu „romantičara“. Po drugoj verziji sportski direktor Crvene zvezde nije obilazio svlačionicu domaćina, ali je u njoj bio jedan od njegovih saradnika koji je igračima očitao „bukvicu“. Navodno, on je igrače OFK Beograda pitao zašto su se rastrčali i zapretio im je, posle čega je u nastavku usledio „vatromet“ crveno-belih.

Otkriven je i detalj po kome se kapiten „romantičara“ Bogdan Planić pobunio, te da je posle penala i crvenog kartona napustio stadion na Vračaru. Bivši defanzivac Crvene zvezde je po informacijama dostupnim Novostima pitao „Na šta ovo liči?“, a bio je toliko besan da je želeo da prekine karijeru.

Kasnije je u intervjuu za isti list rekao da u meču OFK Beograda i Crvene zvezde nema ničeg spornog.

0
0

25 Komentara

  1. POtpuno razumem tu visedecenijsku mrznju grobara prema Zvezdi ,i njihovu zelju i nadu da treba sve po Srbiji da se pogasi i da samo oni postoje i uzimaju titule .. ali, kako neko da vas ozbiljno shvati kada pogleda sta ste juce pricali a sta danas .. juce se slikaju tiketi ,kazu unapred dogovor 1/2 ,strasne uplate u singapuru ,interpol ispituje uplate.. a danas evo price ,da je na poluvremenu vrsen pritisak da se uzmu 3 boda. . Smesni ste ,evo ja kao Zvezdas sam juce sumnjao u regularnost ,ali posle ovoga mirna bosna..ovo je secer u kafi, u odnosu na to sta je sve u partizanu radjeno.

    0
    0
    Odgovori
  2. ja sam cuo i da su bili snajperisti na okolnim zgradama od poluvremena posle pretnji. a licno terzic je komandovao posto sam licno video motorolu u njegovom dzepu. kokeza je urgirao kod vucica da se obrati igracima ofke preko video kola i da im zapreti i on licno.

    0
    0
    Odgovori
    • NIJE DIMITRIJEVIC slepce nego DMITROVIC, i nije priznao nego je izlupetao neverovatne gluposti pricajuci o jednoj utakmici a navodeci aktere iz druge, CISTA NAMESTALJKA KOJA NIJE USPELA!!! Eto kako vi poznajete materiju o kojoj pricate, CUJETE NESTO I ODMAH KAO PIJAN ZA PLOT, nepismeni ste svi i bez mozga, ARGUMENTI VAM NISU BAS JACA STRANA , A I PAMET, CINI MI SE!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Izlupa se ti za desetku.. covek je rekao da mu je gazda Borca dao novac ,kao nagradu a da ovaj treba da odigra opusteno protiv Partizan .. sto je potvrdio i jos jedan igrac Borca ,Pejovic ! Kako je mogao da pomesa utakmice i aktere ,kada je samo pricao o gazdi i Partizanu. I onda mu je preceno sa svih strana , cak je i suspendovan na 6 meseci ..pa je morao da ucuti . Grobarska pamet i argumenti . Sugurno je i Mareus ,Boja , onaj kipranin ,ili onaj sto je napisao knjigu “ Sve mucke Partizana“ .. svi su oni pomesali nesto.

        0
        0
        Odgovori
    • Ista priča drug… Čuo sam za celu ovu za*ebanciju, odmah posle tekme od klinca iz kraja koji igra u Ofk i koji je naravno bio prisutan… I tačno je i to da je pala i šamarčina za upozorenje onom koji je negodovao…

      0
      0
      Odgovori
  3. Svaki Zvezdas, koji ovo bude blagoslovio, kakva god da bude prica, treba da ga bude sramota, jer je podrzao srozavanje ugleda vec isprljanom fudbalu u Srbiji, i treba da se stidi sto je Zvezdas. PS: Ova utakmica Zvezdu salje u drugu ligu..

    0
    0
    Odgovori
    • Ova utakmica i izrezirana hajka ce dovesti do rqzotkrivanja svih nedela upravo onih koji sada likuju. Zivi bili pa videli, ovo je kraj i Karadzica i FK Partizan.

      0
      0
      Odgovori
    • Prvo ste rekli da je dogovor i nemestaljka iz 2u1 ,pa ste slikali tikete i uplate ..sad mijenjate pricu ,pa ispada po ovom da nije nista od toga vec pritisak na poluvremenu zbog tri boda.. pa daj dogovorite se. A otkuda vama pravo da bilo sta moralisete..sta bi sa Mateusom ,Bojom ,Aprogenisom?? ,Dmitrovicem ,Pejovicem ,Jesicem ..svi su pricali o Partizanovim stelama. Cak su se i knjige pisale. A sta bi sa prebijanjem sudija u Vrscu , kako to da niko nije odgovarao, gde ces veci skandal od tog. Daj grobari imajte malo obraza ,pa cutite ..

      0
      0
      Odgovori
  4. Opa bato, pocelo je. Srpska liga Beograd ce sledece sezone biti najjaca u istoriji sa ofkom i zvezdom, a Tvorzic ce da zaduzi pidzamu.

    0
    0
    Odgovori
  5. Konačno da neko skupi m*da i obavi posao novinara… Sve je ovo tačno, jedino je izostavljen šamarčić koji je popio kapiten ofk kada se pobunio… Mislim, imaju i igrači OFK drugare i rodbinu… Nisu ovakve svinjarije nešto što se tek tako gurne pod tepih… Sada je verovatno svima i jasnije zašto Pižon nije hteo da bude deo ove sprdnje, i zašto se grof naprasno ukočio, pa neće pred novinare…

    0
    0
    Odgovori
  6. Zamisli molim te, drznuli se da trce, Terzic je potpuno u pravu. Zar nisu znali jos pre pocetka utakmice da ne smeju da se trude protiv svetskog i evropskog sampiona, kakvo nepostovanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter