2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Obistinila su se predviđanja u vezi sa promenama u sastavu Partizana

Objavljeno: 21.07.15 u 13:50

Kao što pravila UEFA nalažu u utakmicama koje se igraju u takmičenjima pod okriljem ove organizacije sat vremena uoči početka utakmica sastavi timova moraju da budu poznati.

Takav je slučaj i sa prvim revanš mečom 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem će gruzijski prvak Dila Gori ugostiti srpskog šampiona – ekipu Partizana.

Kao što se i očekivalo velikih promena u timu Partizana nema odnosno samo je Andrija Živković odmenio Nikolu Ninkovića, koji je bio u ekipi u utakmici odigranoj u Beogradu, što je i najavljivano uoči ove utakmice.

Partizan iz prvog meča ima prednost od jednog gola pošto je pogotkom Stefana Babovića u Beogradu trijumfovao sa 1:0.

Gotovo izvesno je da direktnog prenosa utakmice, koja počinje u 14.30 sati, neće biti ni na jednoj od naših televizija pa navijačima Partizana preostaje da se snalaze i da putem internet strimova prate svoje ljubimce.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Dila Gori – Partizan (14.30 časova)

Stadion: „Tengiz Burjanadze”
Kapacitet: 5.000
Sudija: Danijel Stefanski (Poljska).

DILA GORI: Ševčenko, Kurcsilava, Bagajev, Kvakhadze (kapiten), Navalovski, Papava, Iluridze, Martsvaladze, Dzarija, Gvalia, Modebadze. Trener: Uča Sosiašvili.

PARTIZAN: Ž. Živković, Vulićević, Balažic, Ćirković, N. Petrović, Babović (kapiten), Jevtović, Brašanac, A. Živković, Božinov, Oumaru. Trener: Zoran Milinković.

[/stextbox]

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter