0
Evropske lige

PAO MILAN: Lion skinuo skalp Mihajloviću, srpski strateg veruje u bolju igru (VIDEO)

Objavljeno: 19.07.15 u 09:59

Fudbaleri Milana poraženi su od Liona sa 1:2 u pripremnom meču za novo sezonu koji je odigran sinoć.

Siniša Mihajlović u uvodna dva susreta na klupi „Rosonera“ upisao je dva trijumfa, ali je od prvog pravog protivnika pretrpeo poraz.

 Golove za Lion su postigli Fekir u 24. i Lakazet u 80. minutu, dok je jedini strelac za italijanski tim bio Andrea Poli u 75. minutu susreta.

Nakon utakmice Mihalović je poručio da veruje da će njegov tim igrati bolje kada ekipa bude bila kompletna i na okupu.

– Znali smo da je Lion u daljem toku priprema u odnosu na nas. Takođe, promenili smo sistem – rekao je Mihajlović i dodao:

– Nikada nije lepo kada izgubite, ali zadovoljan sam učinjenim dosad. Dobro smo tumačili protivnika, ali mogli smo da odigramo bolje i to će se zasigurno dogoditi u budućnosti. Neki igrači nisu u željenoj formi, no pokušali smo da odradimo neke stvari koje smo vežbali na treningu – smatra Mihajlović.

– Nema sumnje, fizički, tehnički i taktički ćemo spremno dočekati početak sezone. Tek treba da nam se priključe Karlos Baka, Luiz Adrijano, Žeremi Menez i Kristijan Zapata, a oni mogu da naprave razliku. Odigrao je veoma dobro. Ako ne postane prepotentan, a sumnjam da hoće, imaće blistavu budućnost – podvukao je srpski trener, prenosi Goal.

 (youtube: GOALS)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter