7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ: Nemamo pravo na alibi, moramo da osvojimo titulu!

Objavljeno: 18.07.15 u 14:20

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da garantuje da će taj fudbalski klub osvojiti titulu šampiona Srbije ove sezone.

– Titula mora da se osvoji ove sezone, nema prostora za bilo kakav alibi. Garantujem da ćemo realizovati plan, ubeđen sam, angažovali smo najboljeg trenera sa ovih prostora, doveli četiri kvalitetna stranca, sačuvali tim od prošle sezone – rekao je Terzić na sednici Skupštine kluba.

Terzić je kazao da bi Zvezda imala mnogo jači tim da nije morala da izdvoji dva miliona i 200 hiljada evra zimus.

– Možemo da zamislimo kakav bismo tim imali da smo dva i 200 hiljada doveli dva-tri kvalitetna igrača, verovatno bismo se prošetali kroz ovu ligu – ocenio je generalni direktor Zvezde.

Terzić je naveo da postoji mogućnost da se dug kluba sa 41 smanji na 35 miliona evra do kraja godine.

On je dodao da rana eliminacija u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa boli sve zvezdaše da to više ne sme da se dešava.

– To boli svakog zvezdaša. Zvezda nikada više ne sme da dozvoli da ispadne od kazahstanske ekipe, bez obzira na okolnosti. Rezultat i igra nije realna slika koju ćete gledati naredne sezone – rekao je Terzić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prema njegovim rečima, prošla sezona je bila jedna od najtežih u istoriji kluba, ali ne želi da jadikuje i da se pravda.

– Teško se može nadomestiti ono što je devastirano u dužem vremenskom periodu – istakao je on.

Terzić je rekao da je svestan da je sportski rezultat „jedini generator pozitivnih zbivanja u klubu“.

– Moramo biti svesni da se prvo mora uložiti u igrače da bi se napravio dobar tim, a dobar tim donosi rezultate, evropske utakmice i prihode. Svi hoće da se identifikuju samo sa pobedom, bez sportskog nema ni finansijskog rezultata, a naš problem je što prošle sezone nismo imali inicijalni kapital da uložimo u tim – rekao je Terzić.

On je dodao da je svestan da je izgubljeno poverenje zvezdaša nešto što muči klub.

– Poverenje se stiče odgovornim radom i rezultatom. Zvezdaška javnost je razočarana drugim mestom, ali treba postaviti pitanje da li je osvajanje titule bilo realno. Bili smo u raskoraku između želje i mogućnosti – zaključio je Terzić.

0
0

7 Komentara

  1. Realno merilo je Evropa. Tu se videlo da Crvena ne moze posteno da osvoji titulu jer su sva tri preostala tima za klasu bolja.Sto se tice smanjenja duga ovo je najveca pljacka drzave posle one patriotske i za to mora pickousti da odgovara jer licno stiti ove kriminalce

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne treba on ništa da kaže i ovako mu ni rođena deca ništa neveruju samo glupi nojevi. Neka se javi ,,pošteni,, puna su mu usta poštenja. Neka objasni kako kada nema prihoda se smanji dug i još nakupuje se boranije. Dosta nam je žvake za glupake, izađi pošteni i objasni o čemu priča ova lopuža kojoj još nije počelo suđenje. Jesmo li mi to glupi zamorčići da nam smanjujete plate i plaćate lopuže. Poligraf pod hitno.

    0
    0
    Odgovori
  3. Meni kao obicnom coveku nije jasno ili sam ja lud iz kojih izvora oni smanjuju dugove, firma proda proizvod , ja na pijac prodam kilo paradajza i kapne po neka parica, a pitam se odakle kaplje njima tolika lova, ne igraju jevropu, ne zaradjuju od ulaznica, ne prodaju ni jednog igraca i ako prodaju /onjilo/ lazic / zarade 500 hiljada evrica a dug smanjen od 10 milki evrica kako to ima li neko pametan da objasni u ovoj drzavi, ili je ovaj narod glup a samo dr. terza u ovoj srbiji pametan i ljudi/maf..ja/ oko njega. Ajmo ga birat za predsednika drzave pa da svi lepo zivimo, jer uzgred on mora i sve ove koje dosada doveo u klub placat i to se kao obican covek pitam od kojih para

    0
    0
    Odgovori
    • Dug je bio 56 milki, a sada je 41, što znači 15 mil eur za dva-tri meseca, a najavljuje bar još 5 da će skinuti… Nema mu*a niko od novinara da pita kome su otete te pare… A očigledno da Tvorzić i vezano za titulu zna nešto što ostali ne znaju. Veovatno nešto što je dogovoreno sa picoustim kada su dobili i vladin avion i kada se dovođenje Božovića dogovaralo u zgradi vlade. Ruku na srce, Partizan ima bolji tim za 5 klasa, i stvarno će trebati bruka velika krađa da bi gani išta uradili. Čak tolika da bi verujem, mogla da pokrene neke loše stvari…

      0
      0
      Odgovori
  4. vi 4 klub u srbiji trenutno ako osvojite titulu onda stvarno treba zabraniti fudbal u srbiji.samo lopovskim mozete do titule jer imate 4 filijale u ligi trenutno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter