0
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

BITI ILI NE BITI: Olimpija uskoro odlučuje o ‘trejdu’ s Zvezdom, Marko Vukčević spreman za Marakanu

Objavljeno: 18.07.15 u 11:26

Kao što je od ranije poznato, čelnici Crvene zvezde ponudili su ljubljanskoj Olimpiji svojevrsni „fudbalski trejd“ na relaciji Džošua Parker – Marko Vukčević.

Reprezentativac Antigve i Barbude našao se na spisku na odstrel pošto je od dolaska u crveno-beli dres pružao nezadovoljavajuće partije.

Upravo zbog toga čelnici crveno-belih su ponudili trampu Olimpiji, a da li će do nje doći znaće se u narednih nekoliko dana, prenosi Sport.

FOTO: nkolimpija.si
FOTO: nkolimpija.si

Kako stoje stvari, konačnu odluku daće poslovni direktor tima iz Ljubljane, Ranko Stojić. A upravo ovaj transfer Vukečvića odlaže pregovore sa Filipom Kasalicom, saznaje ovaj list.

Nekadašnji igrač južnokorejskog Ulsana se posle kratkog odmora vratio iz Užica u Beograd i čeka potez čelnika crveno-belih. Ukoliko se ne vrati na Marakanu ponovo će krenuti putem inostranstva, ili u Grčku, ili u Tursku…

Parker je već u Sloveniji igrao kao napadač Domžala, a pošto ima papire i Velike Britanije on se ne bi računao kao stranac pošto je Slovenija zemlja Evropske Unije

U srpskom timu Vukčević takođe ne bi imao status stranog igrača, budući da po novoj odredbi JSL Crnogorci se više ne računaju u inostrane fudbalere. Potsetimo, Džošua Parker je nedavno razljutio i Delije svojim komentarima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter