0
Evropske lige

TOBDŽIJE PUCAJU VISOKO: Arsenal spremio 60 miliona za Benzemu

Objavljeno: 17.07.15 u 09:32

Prema naovdima ostrvskih medija, čelnici Arsenala žele da tokom ovog prelaznog roka pojačaju konkurenciju u samom srcu napada tog tima.

Menadžer kluba Arsen Venger želi naredne sezone da se ozbiljno umeša u borbu za titulom u Premijer ligi, a kako francuski stručnjak smatra, za tako nešto potreban mu je još jedan napadača svetkosg kova.

Od ranije je poznato da popularni „Profesor“ želi u svom timu da vidi Karima Benzemu, pa je tako ubedio upravu da sabere novce i pošalje ponudu Real Madridu.

Kako se saznaje, uprava „Tobdžija“ će tokom dana poslati na „Santjago Bernabeu“ ponudu od 60 miliona evra za usluge francuskog reprezentativca iz tabora Real Madrida, Karima Benzeme.

U taboru „Los Blakosa“ više puta su naglasili da ne gaje ambicije ka prodaji francuskog reprezentativca, ali ostaje da se vidi hoće li ih ova izdašna ponuda naterati da se predomisle.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter