0
Evropske lige

RAFA BENITEZ: Real će igrati na Kristijana Ronalda, on je najbolji igrač

Objavljeno: 17.07.15 u 10:10

Novi trener fudbalskog kluba Real Madrid, Rafael Benites ne želi da krije koju će taktiku koristiti u narednoj sezoni.

Kako je sam kazao, igra njegova ekipe sastojaće se, manje ili više, u maksimalnom benifitu od igračkih, individualnih kvaliteta svetskog superstara, Kristijana Ronalda.

Iskusni trener koji je sa Liverpulom stigao i do Lige šampiona održao je sastanak sa zvanično najboljim igračem sveta pred pripremnu turneju ‘Kraljevskog kluba‘ u Australiji.

– Kristijano Ronaldo je ključni igrač Reala. Održali smo sastanak da razmenimo ideje o budućim igrama ekipe i bili u mogućnosti da bolje upoznamo jedan drugog – rekao je Benitez, prenosi B92.

Španski stručnjak je i dodao:

– Ja ću učiniti sve kako bi Ronaldo mogao da pokaže svoje najbolje osobine, a tim dobio maksimalnu korist od njegovih igara – izjavio je Benitez.

Rafael Benitez je ovog leta preuzeo klupu „Los Blankosa“ na kojoj je zamenio italijanskog stručnjaka Karla Anćelotija koji je smenjen pošto nije uspeo da odbrani titulu u Ligi šampiona, ali ni da „preotme“ titulu od Barselone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter