2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LOŠA VEST ZA GROBARE: Neće moći da putuju u Bukurešt

Objavljeno: 17.07.15 u 14:22

Vest da će Partizan u narednom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona najverovatnije igrati protiv rumunske Steaue u Bukureštu na prvu loptu je obradovala najvatrenije navijače crno-belih koji su istog momenta počeli da kuju plan za gostovanje u glavnom gradu Rumunije.

Međutim, vrlo brzo je stigla vest da će Rumuni srpskog prvaka dočekati pred praznim tribinama pošto im je stadion pod suspenzijom odnosno UEFA ih je kaznila sa dva meča igranja bez publike zbog rasističkih ispada koji su se desili u prošlesezonskom duelu sa kijevskim Dinamom.

Kako će Steaua prvi meč suspenzije odslužiti u revanšu protiv slovačkog Trenčina (prvi meč Rumuni dobili 2:0 na gostovanju) gotovo je izvesno da će 3. ili 4. avgusta u revanšu pred praznim tribinama dočekati najverovatnije ekipu Partizana koja ima prednost od 1:0 iz prvog meča sa gruzijskom Dila Gori.

Sa jedne strane to je dobra vest za ekipu Zorana Milinkovića, ali je loša za Grobare koji su želeli da putuju u Bukurešt u velikom broju kako bi pružili podršku svojim ljubimcima.

Revanš mečevi 2. kola kvalifikacija Lige šampiona su na programu narednog utorka i srede, a ko će sve protiv koga igrati u narednoj rundi pročitajte OVDE.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter