2
Domaći fudbal

JSL: Partizan večeras počinje misiju odbrane titule, Borac čeka Radnički

Objavljeno: 17.07.15 u 08:49

Fudbaleri Partizana večeras od 20:00 sati na stadionu u Humskoj ulici igraju sa ekipom povratnika u elitu srpskog fudbala, Metalcem iz Gorjneg Milanovca, meč prve runde domaće Jelen Superlige Srbije. Borac u Čačku čeka niški Radnički.

Zbog izmenjenog formata takmičenja i preuzetog „belgijskog modela“, ali i zbog sve ranijih obaveza srpskih klubova u evropskim takmičenjima, Superliga će ove sezone krenuti nikad ranije.

Šef stručnog štaba „Parnog valjkaZoran Milinković o Metalcu ima lepo mišljenje, ali najavljuje igru na tri boda.

– Čestitam Metalcu povratak u elitu. Znamo kakve su naše obaveze, imamo postavljene ciljeve, vrlo je važno da startujemo pobedom. Rival je pun entuzijazma, biće tvrd orah za mnoge u Super ligi, kvalitetno su se pojačali. Pun oprez i velika koncentracija – rekao je Zoran Milinković i dodao:

– Čvrsta, dobro organizovana ekipa: kapiten Luković, Otašević, Rnić, Bukorac, golman Belić… Protiv njih nije lako igrati, učinićemo sve da krenemo pobedom i pokušamo da ponovimo nivo igre iz susreta sa Dilom, uz, naravno, bolju realizaciju. Značiće nam tri boda – poručio je Milinković.

U istom tereminu od 20:00 sati ekipa Borca, koju sa klupe od ovog leta predvodi Nenad Lalatović, ugostiće na stadionu kraj Morave fudbalere Radničkog iz Niša.

– Pre svega neće nam biti lako jer smo pred meč sa niškim Radničkim ostali bez dvojice ponajboljih igrača. Mašović je napustio klub, a Zec je sprečen i nije u mogućnosti da igra. Znači oslabljeni idemo na Radnički koji je favorit u ovom meču jer su zadržali veći deo sastava od minule sezone. Naravno, nećemo se predavati, daćemo sve od sebe, a bićemo zadovoljni i osvojenim bodom – istakao je Lalatović.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter