6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PROBLEMI: Božović protiv ‘romantičara’ ne može da računa na standardne defanzivce

Objavljeno: 16.07.15 u 20:47

Crvena zvezda će u novu sezonu, kada je u pitanju domaći šampionat, krenuti u nedelju duelom protiv OFK Beograda koji je zakazan za 17 sati na stadionu Obilića na Vračaru.

Međutim, trener Božović će imati dodatne probleme prilikom sastavljanja tima pošto su se na povrede posle treninga požalila dva defanzivca koji su do sada bili standardni u prvih 11.

Pre svega problem je povreda iskusnog Sava Pavićevića pošto je jasno da mladi Jovanović i Mbođ ne funkcionišu najbolje u štoperskom tandemu, dok bi izostanak Dušana Anđelkovića trebalo da bude lako nadomešćen jer će njegovo mesto zauzeti Argentinac sa hrvatskim pasošem Luis Ibanjez.

Podsećamo da će utakmicu protiv OFK Beograda preskočiti i Petar Orlandić kojem je posle lakšeg potresa mozga koji je doživeo na treningu posle sudara sa golmanom Kahrimanom preporučeno mirovanje od dve nedelje.

Dok se Zvezda priprema za početak domaće sezone kazahstanski Kairat nastavlja da niže pobede u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a strelac u današnjoj pobedi bio je i bivši član kluba sa Marakane.

Tokom dana stigla je vest i da su crveno-beli potpisali profesionalni ugovor sa još jednim novim igračem.

0
0

6 Komentara

  1. A što igraju u nedelju? Da neko od terzićevaca neigra u evropi. Protiv OFK-a i Pižona možete i sa petlićima. Samo poligraf.

    0
    0
    Odgovori
  2. A zato ce OFK da igra sa trecim timom kao i na predhodna dva meca. Zasto nema Drazica nikada u ekipi protiv Crvene!? Pa Tvorzic upravlja i Crvenom i OFK-om

    0
    0
    Odgovori
  3. Nemoj da jedeš govna! A Partizan pomera utakmicu PRVOG kola! I to dan ranije iako je imao evropsku utakmicu u utorak. Verovatno se na toj utakmici zna ishod, pa nije ni bitno kada se igra. I ko pita Metalac… A ono prvo što sam rekao, zaboravi… Slobodno jedi!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne bih te pojeo, sve da mi platiš… Kakve veze ima pomeranje dana odigravanja sa bilo čime… Ok, kapiram da si zaboravio kako funkcioniše igranje u Evropi… Ali za razliku od jednog „kluba“ ostali Srpski klubovi se i dalje takmiče, pa shodno tome imaju utakmicu i sledeće nedelje. A da bi je odigrali, treba tamo i otputovati. Inače je to ustaljena praksa za klubove koji igraju Evropska takmičenja, oduvek… Opet kažem nisi ti kriv što ne znaš i što si ograničen…

      0
      0
      Odgovori
  4. Biće strašno teško, Zvezdine muke, itd… Nema čoveka koji iole prati sport da ne zna ishod ovog meča… Ako treba ofk će izaći sa ekipom sastavljenom od gledalaca sa tribina, samo da zvezdana pokupi bodove… Batalite više te bajke…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter