Fudbaleri Partizana pobedili su Dila Gori rezultatom 1:0, a meču u Humskoj prisustvovao je i selektor omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović.  

Nakon što je Miloš Vazura poklonio Paunoviću svečanu plaketu, sa tribina se orilo ”Silov’o si Brazil Paune”, stih koji je zasmetao selektoru tokom proslave na balkonu ispred Skupštine.


Paunović je u nedavnom intervjuu za naš portal otkrio da je to ozbiljno zamerio svojim igračima.

– Pričali smo o tome više puta, i pre nego što se to dogodilo na balkonu, ali je momke povukla euforija i omaklo im se. Poštovanje prema svakom protivniku mora da bude izraženo u svakom trenutku. Moramo da shvatimo da su nas Brazil i svi naši protivnici – napravili šampionima. Time što su od nas tražili da u svakom trenutku moramo da damo još ono malo da prevaziđemo sve prepreke da postanemo svetski prvaci. Rekao sam igračima da je to nešto što ne sme više nikad da se desi, jer u slučaju da se to ponovi, bio bih duboko razočaran i zaista bih se zapitao da li želim da radim sa takvim ljudima. To sam im svima otvoreno rekao na sastanaku i mislim da su prihvatili kritiku i naučili lekciju – rekao je Paunović o neprimerenom skandiranju svojih igrača.

Ipak, sigurni smo da ovacije i gromoglasni aplauz sa tribina u Humskoj neće toliko teško pasti Paunu, svetskom prvaku u fudbalu.