4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE MOGU DA ODAHNU: Problematični napadač na transfer listi, još dvojica idu sa njima?

Objavljeno: 13.07.15 u 08:38

Uprava Crvene zvezde nema više strpljenja za Džouša Parkera, te ga je stavila na transfer listu.

Od kada je stigao na stadion „Rajko Mitić“ napadač iz Antigve i Barbude je više napravio problema nego što je golova postigao. Kako prenosi list Sport, trener crveno-belih Miodrag Grof Božović poručio je upravi da više ne računa na Džouša Parkera, te je on stavljen na transfer listu.

Crvenu zvezdu bi uskoro mogla da napuste još dva fudbalera, prvi je golman Damir Kahriman za kog postoje ponude iz Francuske, a drugi je zadnji vezni Aleksandar Kovačević.

0
0

4 Komentara

  1. Treba hitno pronaci uzrok sta to ne valja u Zvezdi. Dolaze dobri igraci i domaci i strani ali u Zvezdi nista ne pokazuju, timska igra je losa ko god da je trener. Dosta sam se nacitao kritika na izbor igraca koji dolaze u Zvezdu a kasnije kada odu iz kluba igraju dobro i onda novine pisu kako su ekstra igraci a u klubu nisu dobro procenjeni. Parker definivno je najgori igrac koji je krocio u klub i treba da ide, dobro je sto neki igraci idu na pozajmice kako bi se vratili jos bolji u klub a protiv sam odlaska Kovacevica jer mi njegovu zamenu nemamo

    0
    0
    Odgovori
  2. Parker je samo jedan od krivaca ali mora se pronaci zrtva pa najlakse je poceti od stranaca,najuriti Parkera koji nije nista slabiji od vaseg Gavrica,najuriti Avramovsko koji je doktor za penzosa Stojanovica,optuziti Mbodja za poraz u mongoliji dok Rendulica i Jovanovica rade ko mlade m—–e ali dokaz je to da u zvezdi svi piju a nema ko da plati.Sledi jos jedna losa sezona u najavi.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter