0
Evropske lige

ŠVAJNŠTAJGER: Odlučio sam se za novi korak u karijeri

Objavljeno: 12.07.15 u 21:44

Fudbalski reprezentativac Nemačke Bastijan Švajnštajger oprostio se danas od navijača minhenskog Bajerna i poručio da nije lako doneo odluku da pređe u Mančester Junajted.

– Posle 17 neverovatnih godina u Bajernu, i 15 nacionalnih trofeja, odlučio sam se za novi korak u karijeri. Imao sam sreću da igram u neverovatnom timu i pred sjajnim navijačima. Ovo je bila veoma teška odluka, jer je Bajern važan deo mog života. Moj novi tim je Mančester Junajted, nadam se da razumete moju odluku. Niko ne može da nam oduzme neverovatne godine, koje smo proveli zajedno, napisao je Nemac na društvenim mrežama, prenosi Tanjug.

Švajnštajger je za prvi tim Bajerna debitovao 2002. godine i za Bavarce zabeležio 500 nastupa i 67 puta se upisao u listu strelaca.

Na njegovom dolasku insistirao je menadžer Junajteda Luj Van Gal, koji ga je svojevremeno trenirao u Bajernu. Zanimljivo je da će Švajnštajger postati prvi Nemac u dresu tima sa Old Traforda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter