0
Evropske lige

DA SE NAJEŽIŠ: Neverovatne emocije i Kasiljasove suze na rastanku od Real Madrida (VIDEO)

Objavljeno: 12.07.15 u 14:05

Koliko samo emocija i suza na rastanku Real Madrida i njegove ikone Ikera Kasiljasa.

Posle kompletne karijere provedene u Real Madridu, Iker Kasiljas napustiće ‘kraljevski klub’ i preći će u Porto. Zašto je tako moralo biti, verovatno će još dugo ostati nepoznanica, ali jedno je sigurno, ni igraču ni navijačima ovaj razlaz ne pada lako, naprotiv.

– Kao što znate, od juče više ne pripadam Realu. Idem u Porto iz dva razloga. Kao prvo, u pitanju je plan i vizija portugalskog kluba, a kao drugo zbog ogromne podrške i razumevanja koje je taj klub pokazao, naročito poslednjih dana.“

Posebno emotivna bila je poruka za ‘Madridiste’.

– Došao je ovaj težak trenutak kada moram da kažem zbogom instituciji koja mi je dala sve. Kao da je juče bio trenutak kada sam sa svojih 9 godina prvi put obukao dres Real Madrida. Ostvario sam svoje snove. Tokom svih ovih godina osećao sam se voljen i poštovan. Ovaj klub me je formirao kao igrača, kao čoveka, pomogao mi da sazrim – kroz suze je govorio Iker.

– Želim da se zahvalim i svim svojim saigračima. Zajedno smo tokom ovih godina proživeli neverovatne momente. Takođe, zahvalio bih se i svim trenerima sa kojima sam radio. Svima, jer sam od svakoga uspeo da naučim ponešto. Hvala i svim članovima stručnog štaba, trenerima i klupskim radnicima koji su mi davali savete i pokazivali razumevanje čak i u najtežim trenucima. Njih niko ne vidi, ali oni su tu.

U svom poslednjem obraćanju medijima kao član Reala, Kasiljas je imao nešto duže obraćanje sve dok ga suze nisu zaustavile i raznežile gotovo ceo svet, čak i neutralne ljubitelje fudbala. Ipak, zaključio je da ga ništa neće zaustaviti da se ponovo, veoma brzo, vrati u Madrid.

– Hvala Real Madridu na bezuslovnoj podršci, na tome što sam sa kapitenskom trakom vodio tim, osvajao titule. Voleo bih da ostanem upamćen ne kao dobar ili loš golman, već kao dobar čovek. Hvala vernim navijačima, njihovu podršku nikada neć moći da zaboravim. Pratim vas gde god da idem, zauvek govoreći ‘Hala Madrid’! – zaključio je legendarni golman Iker Kasiljas.

(youtube / Futbolero2012HD1)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter