2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OTKRIO SVOJE AFINITETE: Za koga navija Nemanja Matić?

Objavljeno: 10.07.15 u 14:15

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji, srpski fudbaler Nemanja Matić u mlađim kategorijama igrao je za Crvenu zvezdu, zatim je vrlo kratko bio i član Partizana, ali se do danas nije znalo za koga navija.

Nemanja Matić trenutno se odmara od duge sezone koju je imao u Čelsiju, ali i reprezentaciji Srbije i svoj boravak u Beogradu iskoristio je da pogleda utakmicu Čukaričkog sa Domžalama, u kojoj je tim sa Banovog brda obezbedio prolazak u drugu rundu kvalifikacija.

– Nisam mnogo utakmica gledao prošle sezone, ovde sam na odmoru pa mi se ukazala prilika da uživo ispratim meč. Zaista sam oduševljen ovim što sam video, pre svega ekipom kako se bori na terenu, taktičkom postavkom. Navijam za njih i želim im da što dalje doguraju u Evropi, kao i u prvenstvu – izjavio je Nemanja Matić, a prenosi B92.

Već sledeće nedelje Matić počinje pripreme sa Čelzijem, a u takvom klubu ciljevi su uvek jasni.

Pripreme počinju sledeće nedelje, idemo za Kanadu, potom u SAD. Planovi Čelsija se znaju, kod nas se samo pobede spominju, cilj je odbrana titule i da vidimo šta možemo da uradimo u Ligi šampiona rekao je Matić.

0
0

2 Komentara

  1. Pa i ja sam rodjen u Podgorici,ali nisam iz Podgorice…Nemanja je iz sela Vrelo,koje se nalazi u blizini Uba.To o nije bitno,najvažnije je da je on sjajan čovek i odličan fudbaler…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter