9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE SE VEĆ ZNA: Milinković ima startnu postavu i spremnu ulogu za kapitena!

Objavljeno: 09.07.15 u 20:46

Trener Partizana Zoran Milinković zna tim za premijeru, a u startnoj postavi neće biti kapitena i legende kluba saše Ilića. To se moglo zaključiti i tokom prijateljskih utakmica, Sale će na teren u poslednjih pola sata, ako ne zagusti pre toga pa njegova pomoć na terenu bude neophodna (gledali smo to i minulih sezona i kod Vuka Rašovića i kod Marka Nikolića).

– Saša je stvarno poseban, njegovo prisustvo i odnos prema radu, ljubav prema klubu niko nikada neće moći da poništi. Biće nam od velike koristi i u narednoj sezoni. Legenda je Partizana, duboko sam ubeđen da će i dalje doprinosti uspesima – rekao je Milinković.

Prema onome što je moglo da se vidi tokom priprema na Tari i u Sloveniji, crno-beli će u prvi meč protiv Dile Gori istrčati sa sledećim igračima:
Živko Živković – Miroslav Vulićević, Lazar Ćirković, Gregor Balažic, Nemanja Petrović – Marko Jevtović, Darko Brašanac, Stefan Babović – Abubakar Oumaru, Nikola Ninković, Valeri Božinov – piše Mozartsport.

Kako vam se čini ovaj tima? Očekujete ovu satrtnu postavu u utorak protiv Dile Gori?

0
0

9 Komentara

  1. Tanka ekipa,treba dovesti jos neko pojacanje lepo je sto su dosli Bozinov,i Abubakar ali sa ovom ekipom nema Lige Sampiona 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. Babovic umesto Jevtovica na zadnjeg veznog a tamo gde je babovic bio igra Zivkovic.. i to je to onda kidamo.. Bandalovski na levog takodje bi bio bolja opcija..

    0
    0
    Odgovori
  3. Bandalovski umesto Petrovica i jedan zadnji vezni hitno da se dovede iskusni,ovaj tandem Jevtovic Brasanac mi je nesto kljakav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter