11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ POSLE DEBAKLA: Dobro smo prošli!

Objavljeno: 09.07.15 u 18:27

Posle poraza u prvom meču trener Crvene zvezde rekao je da cilj njegovog tima i nije da se plasira u Ligu Evrope, a posle kraha i u revanšu je izjavio da je njegov tim dobro prošao i da je moglo da bude 8:1, umesto iovako sramotnih 2:1.

Božović je posle meča rekao da je njegov tim bio nemoćan i da nije imao rešenje za napade Kairata, pre svih Žerara Goua.

Mislim da je Kairat zasluženo pobedio. Bili su pogotovo u prvom delu bolji kada su imali dosta šansi. Oni su već u Beogradu imali dobar rezultat. Mi smo u pripremnom periodu i nismo bili spremni za mečeve sa ekipama kao što je Kairat. Želim im puno sreće jer su mogli da nas pobede 8:2, 8:1… Mi smo na dobrom putu i okrećemo se domaćem šampionatu – rekao je Božović i dodao:

– Kao i u Beogradu, ni ovoga puta nismo imali rešenje za (napadača Kairata) Gohua. Očekivali smo da bi mogli i ovde da napadnu, ali on je umnogome doprineo pobedi Kairata. Pozitivno je što smo odigrali još jedan pripremni meč za šampionat Srbije sa ozbiljnim rivalom i to će nam puno značiti na fizičkom planu – objasnio je Miodrag Božović.

0
0

11 Komentara

  1. zvao me danas lalatovic grofe, cik pogodi sta mi je rekao i koga je pozdravio, a ti grofe i dalje ne putujes kuci , kako lepo rece jednom, putuj breeee

    0
    0
    Odgovori
  2. E sad mi je jasno kad kazu za fudbalera da je taraba. Znaci, sutnes u tarabu lopta ti se vrati, pa ponovo.Samo sto je ponekad „nepotkovana taraba“ pa se smoris. E sad video sam svakojake tarabe, ali sto sam gledao danas na You tube sa zvezdinim grbom, nisam nikad video skuplje I takve trule. Zamalo da zakasnim na posao koliko sam bio razocaran. Mozda I menu fali neka u glavi ali ja I dalje VOLIM CRVENU ZVEZDU i…

    0
    0
    Odgovori
  3. Murinjo,Anceloti i Ferguson zajedno nebi nista napravili od ove Zvezde kao sto kaze nas narod ,,od g…a se pita ne pravi,,

    0
    0
    Odgovori
  4. Super su komentari nema sta! Vi bih preko noci da Zveda bude sto je nekad bila.?! Pustite coveka da radi pa posle prvog dela prvenstva kazite nesto!! LJUDI DANAS SVI IGRAJU FUDBAL.

    0
    0
    Odgovori
  5. Aloooo….crnogorcino tupava….da li si svestan kakve ti gluposti pricas….jos jedna pripremna utakmica za nasu ligu….pa da li ti znas mrco neotesani….da te dve „pripremne“ utakmice zvezdu kostaju 12 miliona evradi…..mrs iz zvezde zajedno sa Terzom…Kokezom….prevaranti i lopovi….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter