1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PETROVIĆ PIŽON ZA HOTSPORT: Zvezdi jedina šansa u jurišu na sve ili ništa

Objavljeno: 08.07.15 u 11:11

Fudbaleri Crvene zvezde čekaju revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope sa ekipom Kairata iz Kazahstana.

Kao što je dobro poznato, crveno-beli su poprilično sebi zagorčali život, pošto su u prvom susretu na stadionu „Rajko Mitić“ izgubili sa 2:0.

Svestan toga je i nekadašnji selektor Srbije i trener Crvene zvezde, Vladimir Petrović Pižon.

Ovaj fudbalski stručnjak ispratio je dešavanja sa prvog susreta i nije preterani optmista kada je reč o prolasku njegovog bivšeg kluba u dalji krug kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope.

– Jako teško Zvezda može da uradi nešto više. Sada joj je ostalo samo da krene na juriš, na sve ili ništa od prvog minuta. Ne nalaze se u dobroj poziciji, to je svima jasno, ali u fudbalu svašta uvek može da se dogodi – istakla je „četvrta Zvezdina zvezda“ u razgovoru za HotSport.

Iskusni fudbalski stručnjak ispratio je i dešavanja u prvom meču. 

– Naravno da sam gledao utakmicu, videli ste i sami, rani crveni karton je poremetio ekipu maksimalno. Posle toga je bilo jako teško igrati, biti sa desetoricom na terenu od samog starta meča je veliki hendikep. Ipak, šta je tu je, sada moraju da krenu svim silama, pa nemaju šta da izgube – poručio je Petrović.

Crvena zvezda revanš meč sa Kairatom igra u četvrtak u 16:00 sati po srednjeevropskom računanju vremena.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter