1
Domaći fudbal

SUZE SVE GOVORE: Partizanov štoper plakao jer ga čeka duža pauza!

Objavljeno: 05.07.15 u 21:34

Veliki hendikep zadesio je Partizan u jučerašnjoj pripremnoj utakmici protiv Tereka, jer je predviđeni stub odbrane Fabrisio Dornelas doživeo povredu zadnje lože.

Dornelas se odmah posle meča uputio za Beograd kako bi odradio dodatne medicinske preglede i utvrdio težinu povrede. Trener crno-belih Zoran Milinković kaže da je ova povreda baš došla u nezgodno vreme i za njega i za klub.

– Povreda Fabrisija je za nas veliki peh. Taman se navikao, progovorio… Došao je i Abubakar, koji zna portugalski. Plakao je u svlačionici, nikad nije imao takvu povredu. Nadamo se najboljem, ne verujem da će odsustvovati više od tri sedmice – rekao je Milinković za Novosti.

Partizan je u istom danu ostao i bez standardnog štopera iz prošle sezone, Branko Ilić je otišao u kazahstansku Astanu.

– Imam poverenje u Lazara Ćirkovića i Miloša Ostojića. Uz Gregora Balažica, to su štoperi za koje smo se odlučili. Ne verujem da ćemo se posle ove nepredviđene situacije opredeliti za dovođenje novog igrača – jasan je bio Zoran Milinković.

Partizan se trenutno nalazi na pripremama u Sloveniji, a prvu zvaničnu utakmicu u sezoni Partizan igra 14. jula protiv gruzijskog šampiona Dila Gorija u Beogradu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter