6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ OTKRIO CILJEVE: Zvezda ima milionsku ponudu za Vereda, ali…

Objavljeno: 04.07.15 u 20:28

Crvena zvezda mogla pre samo desetak dana dovela je Izraelca Idana Vereda, a posle samo 90 minuta u crveno-belom dresu stigla je milionska ponuda za njega. Međutim, generalni direktor Zvezdan Terzić odbacio je takav scenario.

Terzić je u razgovoru za internet portal ‘Mondo’ demantovao da bi izraelsko desno krilo moglo da ide sa Marakane posle samo jedne odigrane utakmice.

– Tačno je da je za Idana Vereda vlasnik Kairata, gospodin Boranbajev, ponudio milion evra i samo za pozajmicu na godinu dana, uz mogućnost otkupa ugovora kasnije – rekao je Terzić u razgovoru za ‘Mondo’ i dodao:

– Ali, danas sam mu se zahvalio na ponudi i rekao da Vered, sada, nije na prodaju – jasan je bio generalni direktor Crvene zvezde.

Što se tiče ostalih igrača, najviše se pominje odlazak golmana Predraga Rajkovića, ali Terzić kaže da su to sve neformalne ponude.

– Za Rajkovića se trenutno klubovi samo neformalno raspituju, prave ponude nema. Prelazni rok u Evropi je tek počeo i trajaće još dva meseca. Nigde ne žurimo i mnogo toga može da se dogodi – najavio je Terzić i objasnio kakvi su planovi Crvene zvezde, bez obzira na ishod revanša sa Kairatom.

– Hoćemo da napravimo moćan tim, koji će dominantno uzeti šampionsku titulu i mislim da sam time mnogo toga rekao – zaključio je Terzić.

0
0

6 Komentara

  1. Ili loži nojeve što je verovatno istina,ili mu je mentor iza leđa odrešio kesu, jer na praznu kasu milion je premija još samo za pozajmicu kao da je Mesi. Što se tiče domaćeg prvenstva tu su stvarno jaki.Mašići,Bogdanovići i njima slični. OFK-a,Spartak,Jagodina,Vojvodina sada Radnik iz Surdulice sila su stvarno i plus centafor veliki vođa.

    0
    0
    Odgovori
  2. Stutgart je doveo rezervnog golmana Dormunda Mičela Langerakaza 3 500 000 e sa bonusima 4 000 000e pa onda procenite koliko vredi najbolji mladi golman sveta

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter