4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VESTI IZ HUMSKE: Partizan odustao od potrage za levim bekom, Markinjos na čekanju

Objavljeno: 02.07.15 u 00:22

Fudbaleri Partizana savladali su Rudar iz Velenja 1:0 u prijateljskom meču, a trener crno-belih Zoran Milinković se osvrnuo na prelazni rok.

Strateg „parnog valjka“ je rekao da klub odustaje od potrage za levim bekom, jer na toj poziciji ima igrače koji mogu da pokrivaju.

– Imam veru u naša dva mlada lava Petrovića i Bogosavca. Pored njih i Ivan Bandalovski može da odigra na tom mestu, kao i Brazilac Dornelaš. Može se reći da smo završili veliki deo prelaznog roka – istakao je Milinković.

Ipak, nema sumnje da će Partizan do kraja prelaznog roka pokušati da dovede zadnjeg veznog i Markinjosa koji je još uvek na čekanju.

0
0

4 Komentara

  1. Nikola to je sat koji kontrolise rad srca i prati se preko laptopa. Meri se opterecenje. Ne, zaboravio da skine sat na treningu. Koliko vi veze nemate sa zivotom…ccc. P.S. Ni jedan se covek cutanjem nije obrukao…

    0
    0
    Odgovori
  2. Dakle ipak IBANJEZ ! Čim ovako pričaju……to su CINICI najveći an svetu . počev od onog Vučelića starog lopova, pa ostalih, sve isti kadar, nego se mi pitamo, jel ima bar jedan čovek u Upravi da je sportista ??? 🙂 Nema vama trofeja kada se IGRA SAMO NA TERENU, nego kada se igra van terena !

    0
    0
    Odgovori
    • Hahah, pa tupane jadni ZVEZDU si opisao, dok ie samo teren odlucivao do sredine 60-ih PARTIZAN JE HARAO, imali smo vise titula, vise pobeda u derbijima a za Evropu da ne pricam koliko nam veci ugled bio, dok vi niste rekli dosta i da je red VAN TERENA DA SE OSVAJA!!!
      Zato vi nama mozete na teret i to jedva da stavite Toleta, a vi ste 90% trofeja osvojili zbog Krcuna, Sajbera, Miljanica, Bulatovica i Terzica, onda sudija Mrakica, Delica, Babarogica (sva trojica sad u UPRAVI ZVEZDE, I FSS TJ VOZDOVCU), Sipke, kRadomana, Mazica, Spasica, Dimitrijevica, Grujica, Glodjovica, Vujovica…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter