1
Evropske lige

DA SE ZALEDIŠ: Koliki osećaj ima Stevan Jovetić, kakav ‘Joga bonito’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.15 u 08:42

Fudbalski reprezentativac Crne Gore, Stevan Jovetić, trenutno nastupa u Mančester sitiju.

Međutim, nekadašnji igrač Partizana i Fiorentine prošle sezone ispao je čak i sa perifernog vida trenera Manuela Pelegrinija koji je odlučio da poverenje ukaže Vilfredu Boniju.

Sve to uslovilo je da se glasine oko odlaska Jovetića iz tabora „Građana“ množe brzinom svetlosti, a situaciju želi da iskoristi Roberto Manćini dobro upoznat s kvalitetima ovog napadača.

Fudbalski sladokusci bez dileme upoznati su, poput Manćinija, sa kvalitetom ovog fudbalera, ono što je vidljivo i preko malih ekrana jeste da Jovetić poseduje nesvakidašnji osećaj u svojim nogama, a koliko je taj osećaj na visokom nivou vidi se na snimku njegovog treninga koji je ugledao javnost.

Kao od šale Jovetić vežba „skip“ i nakon toga kroti tenisku lopticu koju mu trener baca. Kroti tenisku lopticu dobro na način na koji bi mnogo igrači voleli da mogu da zaustave „bubamaru“.

Majstorstvo u sekundi, reklo bi se… 

 

A video posted by Stevan Jovetic (@stevanj35) on

 

(instagram.com/stevanj35)

0
0

1 Komentara

  1. Partizanova skola,neka prica ko sta hoce. Ovo je dokaz zasto se Zvezda raspada i pored drzavnog bankomata a Partizan opstaje i pored Vuciceve,Vesiceve,Terziceve,… torture.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter