5
Evropske lige

STIGLI U BEOGRAD: Zvezdin rival Kairat doputovao u prestonicu Srbije i odmah se žali (FOTO)

Objavljeno: 01.07.15 u 12:42

Ekspedicija kazahstanskog fudbalskog kluba Kairata stigla je u prestonicu Srbije u kojoj je očekuje duel prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Crvenom zvezdom.

Kazahstanski tim objavio je i prvu fotografiju po dolasku na Aerodrom „Nikola Tesla“ u Surčinu, ali se i požalio na uslove puta i stanje u gradu.

– Po pravilu, svi evropski timovi koji se sastaju sa klubovima iz Kazahstana se žale da je dug let do naše zemlje. Međutim, moramo da napomenemo da ni nama ništa nije lakše. Posle nekoliko sati leta Kairat je sleteo u Beograd, a vodič našeg tima je Žarko Marković. U Beogradu nas je sačekao vetar i puste ulice. Noću u glavnom gradu Srbije gotovo da nema vozila i ljudi –  napisano je na oficijalnom profilu ovog kluba na Fejsbuku.

 
Crvena zvezda će u četvrtak od 20.45 sati biti domaćin kazahstanskom timu na stadionu „Rajko Mitić„, dok je revanš zakazan za sedam dana u Almati.

 

Алматинцы прибыли в Белград и расположились в отеле. Первая часть дня будет носить скорее восстановительный характер, …

Posted by Футбольный клуб „Кайрат“ (Алматы) on Tuesday, 30 June 2015

 

FOTO: Crop
FOTO: Crop

 

 

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter