3
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

VIJEIRA PREDSTAVLJEN: Znam gde sam došao, Nemanja Matić mi je pričao o Zvezdi! (FOTO)

Objavljeno: 30.06.15 u 13:25

Ugo Vijeira je potpisao je ugovor na tri godine sa Crvenom zvezdom i zadužio dres sa brojem 70 na leđima.

Informisao se i zna gde je stigao:

Znam gde sam došao. Ovo je klub u kojem je igrao i Nemanja Matić – rekao je Vijeira, a prenosi MocartSport.

Dobro, matić nije dočekao šansu u Zvezdi, ali evo zašto ga spominje:

– Nisam razgovarao sa zemljakom i bivšim trenerom Zvezde Rikardom Sa Pintom, ali sam pričao sa Matićem, koji mi je rekao da je ovo ogroman klub, a čuo sam se i sa drugim Srbima iz Benfike. Znam da je ovo klub koji je bio šampion Evrope i da su trofeji ovde obaveza.

O sebi je rekao sledeće:

– Brzina je moja prednost. Zato mogu da igram na više pozicija. Čak i desetku. Meni je svejedno. Želim samo da igram – rekao je Vijeira, kao i da trenutno nije spreman, jer je trenirao samostalno, a ne sa ekipom.

Podsećamo, pojavljivale su se priče da Sa Pinto kvari posao… A na Marakani je danas umesto dva, obavljeno samo jedno predstavljanje..

0
0

3 Komentara

  1. Trofeji obaveza? Axaxax decko onda igraj opusteno jer ti je karijera bez obaveze. Celnicima lopovima je obaveza e sada neko usppe da ukrade trofej neko ne mada je onih koji uspeju jako malo. Opusti se sine i uzivaj u provodu a na terenu se neces ni oznojati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter