3
Evropske lige

MITROGOL NA METI VELIKANA: Čelsi spremio novac za Alekandra Mitrovića

Objavljeno: 28.06.15 u 10:40

Nekadašnji napadač Partizana, Aleksandar Mitrović, karijeru bi vrlo lako mogao da nastavi u engleskom šampionu, ekipi Čelsija.

Kako se saznaje, klub sa Stamford Bridža ozbiljno razmatra mogućnost da najboljem strelcu „Župiler“ lige ponudi ugovor.

Kako se šuška, „Plavci“ su spremili sumu od 21 miliona evra za koju veruju da će biti dovoljna da namiri potrebe čelnika Anderlehta i kojom bi stekli pravo da pregovaraju sa reprezentativcem Srbije.

Rukovodstvo Anderlehta u više navrata je pričalo kako nema velikih ambicija da proda Mitrovića, ali ozbiljnoj ponudi se svakako ne bi protivili.

Sam Alekandar Mitrović ima želju da zaigra za klub koji se takmiči u Ligi šampiona. On je, navodno, već čelnicima Čelsija preneo svoje uslove u koje spada i plata od 100.000 evra  uz propratne bonuse.

Šuška se da su skauti Čelsija tokom čitave sezone konstatno pratili razvoj Mitrovića i da su prezadovoljni njegovim učinkom u „Župlier“ ligi.

Ipak, problem bi mogla da predstavlja činjenica da menadžer Žoze Murinjo traži zamenu za Dijega Kostu, a to je verovatno rola koju Mitrović u ovoj fazi karijere ne želi da prihvati.

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter