0
Domaći fudbal

MATIJAŠEVIĆ: Mandić ide samo u slučaju dobre ponude, Stojiljkoviću biramo klub

Objavljeno: 28.06.15 u 16:56

Samo u slučaju dobre ponude zlatni ‘Orlić’ Staniša Mandić može ad napusti Banovo brdo i Čukarički, rekao je sportski direktor Vladimir Matijašević.

Mnogi klubovi su zainteresovani za mladgog fubdalera posle Mundijalita.

– Čukarički posvećuje veliku pažljnju mladim igračima, jer znamo da je to jedina izgledna budućnost kluba. Sve ipak ima cenu. Da bi Mandić otišao, mora da se pojavi ponuda iz države koja mu garantuje napredak – jasan je Matiajšević.

Fudbaleri Čukaričkog su na pripremama u Asutriji, gde se spremaju za kvalifikacioni meč za Ligu Evrope sa slovenačkom ekipom Domžale. Trener Vladan Milojević za atj dvomeč neće moći da računa na Nikolu Stojiljkovića, jer je njegov odlazak izvestan.

Nismo krili da imamo mnogo ponuda za Stojiljkovića, ali se pri odabiru veoma vodi računa. Prvo, igrač mora da bude zadovoljan, a potom i klub. Pominjali su se Rapid Nirnberg, Kina, ali je jedino izvesno da će novo mesto boravka Nikole biti Evropa -zaključio je Matijašević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter