2
Domaći fudbal

NAJVEĆE POJAČANJE: Ni Brazilac, ni Argentinac, najveće Zvezdino pojačanje je već tu i ostaje na Marakani

Objavljeno: 27.06.15 u 20:20

Pre samo nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da će čuvani Milan poslati Crvenoj zvezdi ponudu vrednu između tri i tri po miliona evra za najboljeg mladog golmana sveta Predraga Rajkovića.

Međutim, prema rečima generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića ta ponuda nije stigla u Ljutice Bogdana, a kako bi klub sprečio da Rajković ode u inostranstvo za relazivno mali novac odlučeno je da mu bude ponuđen novi ugovor što je mladi čuvar mreže prihvatio.

– Nismo dobili ponudu Milana. Rajković će u ponedeljak potpisati novi trogodišnji ugovor, otkrio je Terzić, a prenosi agencija Tanjug.

 

Podsećamo da su u Crvenu zvezdu u letnjem prelaznom roku već stigla dva pojačanja u vidu Zorana Rendulića i Idana Vereda, a da su na dobrom putu da od naredne nedelje postanu igrači Crvene zvezde još i jedan Brazilac, jedan Argentinac i jedan Portugalac, kao i mladi reprezentativac Srbije Srđan Plavšić.

0
0

2 Komentara

  1. Bravo, Rajko!
    Iako ga traze produzice ugoovor. A ne kao neki kojim je cilj da samo odu, a nije ih briga da i Zvezda zaradi. I tako mlad, on je pravi kapiten. A i bolje da brani u Zvezdi, nego da ga stave negde na klupu. Ima vremena, golman sto je stariji to je bolji.
    Svaka cast

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter