0
Fudbal

FOTO: Youtube, Crop

KOPA AMERIKA: Argentina jedva prošla Kolumbiju posle penal lutrije (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.15 u 08:33

Fudbalska reprezentacija Argentine plasirala su polufinale Kopa Amerike pošto je meč nakon regularnih 90 i dodatnih 30 minuta završen rezultatom 0:0.

Argentina je bila bolji tim od samog početka meča, ali nije imala koncentracije da reši pitanje pobednika pre izvođenja jedanaesteraca. Izabranici Gerarda Martina su pokušavali preko Mesija, Di Marije, Bilje i Pastorea, ali sjajni Ospina je uspeo da sačuva mrežu u prvom poluvremenu.

Drugi deo utakmice je nije bio ukrašen tako dinamičnom igrom. Ipak, „Gaučosi“ su ponovo uspeli da naprave dominaciju na terenu.

Ulaskom Karlosa Teveza, igra Argentine je dobila na ritmu, pa su „Gaučosi“ mogli do trijumfa i u regularnom delu, da je Ever Banega imao malo više sreće u 78. minutu kada je njegov šut završio na prečki. Pokušavali su kasnije i Mesi i Otamendi, ali promene rezultata nije bilo na semaforu.

Posle isteka 90 minuta rovovske borbe usledia je penal lutrija. Prvo je promašio Luis Murijel, da bi i Lukas Bilja dve serije kasnije promašio gol. Usledila su čak četiri promašaja, a ključni je bio onaj Muriljov u sedmoj seriji. Karlos Tevez je šutirao za prolaz u polufinale Kopa Amerike i bio je siguran.

Argentina će se u polufinalu ovogodišnjeg izdanja Kopa Amerike sastati sa pobednikom iz meča Brazil Paragvaj.

(Video: Copa America 2015)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter