7
Domaći fudbal

FOTO: benfica73.blogs.sapo.pt

LEGIJA STRANACA U ZVEZDI: Grof iz Rusije dovodi portugalskog napadača? (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.15 u 18:05

Crvena zvezda je danas dogovorila sve detalje oko dolaska Izraelca Idana Vereda, sutra bi na stadion „Rajko Mitić“ trebalo da dođu Brazilac Bruno Matoš i Argentinac Luis Ibanjez, ali legiji stranaca tu neće biti kraj.

Naime, kako MocartSport saznaje trener crveno-belih Miodrag Grof Božović naložio je upravi da iz Rusije dovede portugalskog napadača Huga Felipea Oliveiru ili skraćeno Huga Vieru. Reč je o 26-godišnjem centarforu koji je prethodnih 12 meseci igrao za Torpedo iz Moskve.

Portugalac je u karijeri igrao za veliki broj klubova Santa Mariju, Estoril, Žil Visente, Benfiku, Sporting Hihon, Bragu i Torpedo. Za Moskovljane je na 20 utakmica postigao tri gola, a najbolje partije je pružao u Žil Visenteu gde je na 90 utakmica postigao 27 golova.

(Izvor: YouTube/gvfcforever)

Crvena zvezda u timu ima samo dva napadača Petra Orlandića i Luku Jovića.

0
0

7 Komentara

  1. Gde je Djuric?Na Havajima sa lovom u banci iz fk patlidzan.Toliko para od igraca prodatih godinama a klub u minusu,plus liga sampiona bila,dobijala se kinta.Pa i da propadne klub,sta tebe to boli jaj*,imas druga posla.Glupi ste ko k…c kad napisete ‘Drzava’,pa drzava bi za pola godine resila dug da hoce,tolike milijarde u drzavnoj kasi,sta je problem odvojiti 40 milki.Ali to ne ide!Santander je i dan-danas duzan Zvezdi.Pa od cega zive drugi klubovi,a ne prodaju igrace a klub zivi.CZ ima plan i po tome se radi!Onjilo prodat 350 mil,250 godisnje za Ibanjeza.100 mil ostalo,Lazic 150 mil,plus ovih 100 to je 250! Dva igraca komotno.A vi glupi toliko.Bice sponzora,karata,godisnjih karata,sakupi se.Kredit ako treba,odblokiran racun.Sta ste navalili ‘Drzava’. Pa Partizan je duzan patdovodi igrace?????? Od kuda ako su i oni u minusu tolikom??Od kojih para???Alo reta*di??Jel drzava i njima daje za poacanja??SMESNI STE BRUKA!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajmo samo za Brajka,Penzionera i Hmm,tri krelc* sto se bave tudjim problemom,a brinu se za narod!Da,treba drzava spasiti klubove,Partizan je finansirala godinama,ajmo Vucko sad malo Zvezdu spasavaj!Nek crknu ostali tj gore pomenuti

    0
    0
    Odgovori
    • Pre ćeš crći ti od gladi nego što će Vučko da ti spase klub. I to iz razloga jer su u njemu političar do političara, dakle lopov do lopova… Pare kroz klub prolaze i završavaju na privatnim računima dok se porezi i sve ostalo gomila na konto kluba… Samo da bi skapirao neke stvari, treba ti i malo inteligencije… jbg…

      0
      0
      Odgovori
  3. PREZADUZENI-TRULI drzavni projekat-zvezda , radi sve …u korist razvoja sopstvene skole fudbala i srpskog fudbala … a to bez legije stranaca u timu i pune pomoci vlasti-partije na vlasti na terenu i van njega NE ide . svu ovu zabavu za vlast i partiju na vlasti, narod Srbije i veliki deo samih navijaca zvezde … godinama a posebno u poslednje 3 godine PONIZENI I OPLJACKANI, bezocno uz svu njihovu laz i prevaru … sa velikom mukom PLACA . jedno pitanje : ko ce od srpskih fudbalera a pogotovo iz zvezdine skole da igra ???

    0
    0
    Odgovori
  4. Sve po redu… Klub 55 milki u dugu, ne mogu ni majicu jednu da prodaju godinama unazad, a kamoli igrača. Rezultat toga je saniranje duga od 13 miliona, i igrači sa platama od 250-300k eur… Sa druge strane, poskupljuje struja, vraća se tv pretplata, poskupljuju sve životne namirnice, smanjuju se plate i penzije, ukida se dodatak za decu i pomoć trudnicama, itd…

    0
    0
    Odgovori
  5. Ma ne ce samo RTS da se placa,ima i vazduh da se placa samo da se ovim lopovima,premijerovim ljubimcima obezbede pare

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter