0
Fudbal

SPEKTAKL U NAJAVI: Ibrakadabra se sprema za Olimpijske igre u Riju!

Objavljeno: 25.06.15 u 17:07

Najbolji švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović najavio je mogućnost da učestvuje na predstojećim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, posle velikog uspeha tamošnje mlade fudbalske reprezentacije na EP u Češkoj.

Švedska je sinoć u ‘foto-finišu’ prošla u polufinale Evropskog prvenstva, a odmah se pojavila želja švedske javnosti da Zlatan Ibrahimović bude deo Olimpijskog tima Švedske sledeće godine.

– Ako bude bilo šanse da predstavljam Švedsku na Olimpijskim igrama, zašto ne bih? Moraćemo da vidimo kakve su solucije, ali ako budem slobodan, apsolutno je da ću igrati – rekao je Ibrahimović švedskim medijima.

Švedska mlada reprezentacija je ulaskom u polufinale Evropskog prvenstva obezbedila i plasman na Olimpijske igre sledeće godine. Iako su u pitanju mlade selekcije igrača do 21 godine, svaki tim ima pravo da na turnir prijavi i trojicu igrača starijih od te granice.

Ako Zlatana nije bilo u Brazilu prošle, biće ga sledeće godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter