0
Domaći fudbal

FOTO: uefa.com

DA LI JE STIGAO I NA PRIPREME? Ibanjez u Sloveniji gleda Zvezdu protiv Karpata!

Objavljeno: 25.06.15 u 20:13

Argentinski levi bek koji se ovih dana spominje kao novo i veliko pojačanje Crvene zvezde došao je u Sloveniju i uživo posmatra pripremni meč crveno-belih protiv Karpata.

Luis Ibanjez, bivši fudbaler Dinama iz Zagreba,  po ukusu je trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića koji je odmah po dolasku tražio dovođenje levog beka. Argentinac bi bio veliko pojačanje, a da će to i postati govori i podatak iz Slovenije, gde je Ibanjez stigao pred meč crveno-belih sa Karpatima.

Došao je da pogleda ovaj meč, pa su se podrgejale nade navijača Crvene zvezde da bi mogao da pokrije deficitarnu levu stranu u odbrani vicešampiona Srbije. Prethodnih dana se spominjalo da bi Zvezdin posao mogao da pokvari belgijski Mehelen koji mu je ponudio veći novac na godišnjem nivou.

Međutim, kao što smo pisali juče, Zvezdan Terzić je povećao šanse da Ibanjez dođe u Crvenu zvezdu, a njegovo prisustvo u Sloveniji svakako daje potvrdu tome.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter