1
Domaći fudbal

U POTRAZI ZA NAPADAČEM: Crvena zvezda cilja Šveđanina iz Anderlehta! (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.15 u 18:35

Nedelju dana pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope, Crvena zvezda na radaru ima još jednog stranog igrača, ovog puta u pitanju je švedski internacionalac, član belgijskog Anderlehta, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Viljemu.

Crvena zvezda za samo osam dana počinje svoj evropski nastup ove sezone, ali Miodrag Božović još uvek je daleko od kompletiranja tima. Jedino pojačanje u odnosu na tim iz prošle sezone je Zoran Rendulić iz Čukaričkog, a trener Crvene zvezde i dalje čeka na svoje dve želje levog beka i krilnog igrača.

U međuvremenu, traži se i napadač, koji bi pojačao konkurenciju Luki Joviću i Petru Orlandiću u špicu. Zato je na radaru stručnog štaba Crvene zvezde švedski napadač Samjuel Armenteros, fudbaler Anderlehta koji je odličnu prošlu sezonu proveo na pozajmici u holandskoj ekipi Viljema.

Kažemo odlična sezona, kako za Viljem koji je dugo disao za vratom liderima na tabeli Erdevisije, tako i za samog Armenterosa, koji je ukupno postigao 11 pogodaka za holandski tim. Najslavnije dane svoje karijere proveo je u Heraklesu gde je svojim igrama privukao Anderleht da za njega plati dva miliona evra.

Imao je kratku epizodu i u Brazilu. Najbolje se služi levom nogom i osim na mestu napadača, podjednako dobro se snalazi i na poziciji levog krila, odnosno, krilnog napadača, što je upravo pozicija koju je ‘Grof’ Božović ocenio kao deficitarnu.

Evo kako Armenteros trese mreže.

(youtube / ajax1915 freefullmatchesonline.com/)

(youtube / igorfad1)

0
0

1 Komentara

  1. Ma daaa, samo hoce u Srbiju. Da budemo realni, male sanse su nam sada da prodjemo Kahzsatance. Rajko i ekipa su umorni. Novi trener, novi tim. 18 jula pocinje prvenstvo. Sta su prioriteti? Pa prvenstvo. Nas i sada puno kosta ucesce u UEFA Cupu. Momci nemaju nikakav pritisak ako budu izgubili, jer imaju kredita kao i trener. Terzicu svaka cast covek radi posao sto niko nece.(sta njemu treba sada da se cima, i da stvara publicitet sebi, moze komotno lepo da zivi u miru, i iz svoga doma da prati Zvezdu) Veliki je pritisk na Zvezdi, prati se svako desavanje. Svi smobsvesni da Grof voli iskusniju ekipu. Nije to Lale da sa njima trenira.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter