0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ VEĆ UIGRAVA LINIJE TIMA: Partizan ubedljiv protiv Sloge iz Čajetine

Objavljeno: 24.06.15 u 20:05

Fudbaleri Partizana ostvarili su drugu pobedu na pripremama pošto su na Zlatiboru savladali Slogu iz Čajetine rezultatom 4:0, a trener Zoran Milinković je iskoristio priliku da eksperimentiše u sklapanju kockica za sledeću sezonu.

Tako je trener Zoran Milinković na teren izveo odbranu u sastavu Vulićević, Balažic, Fabrisio, Bandalovski, gde je bugarski internacionalac zauzeo mesto kraj leve aut linije, što bi mogao da bude nagoveštaj izgleda odbrane Partizana u narednoj sezoni.

U ne preterano čvrstom duelu, pre svega jer je u pitanju početak priprema za narednu sezonu, fudbaleri Partizana već u prvom poluvremenu vodili su sa 2:0, a strelci su bili Nemanja Kojić i Nikola Ninković, dok su u drugom poluvremenu Golubović i Marinković duplirali prednost crno-belih.

Mogla je pobeda da bude i ubedljivija da su izabranici Zorana Milinkovića realizovali neku od šest ili sedam šansi za siguran gol. Međutim, kao što je trener Partizana i govorio u prethodnim danima, noge su teške i prevashodni cilj je uigravanje ekipe, a ne rezultat na prijateljskim utakmicama.

ZLATIBOR – PARTIZAN 0:4 (0:2)
(Kojić 21, Ninković 33, Golubović 52, Marinković 60)

Stadion: Švajcarija
Gledalaca: 1.000
Sudija: Nenad Đokić (Užice)

ZLATIBOR: Filipović – Todorović, Ristanović, Kostadinović, Đorđević, Stanić, Hamzić – Lazović, Luković, Mudrinić, Milosavljević. Igrali su još: Jovanović, Jezdimirović, Mihailović, Avdić, Ilić, Ječmenica, Udovičić, Savić, Vilaret i Vujović.

PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, Balažic, Fabrisio, Bandalovski – Jevtović – Grbić, Babović, S. Ilić, Ninković – Kojić. Igrali su još: Lukač, Grbović, Ostojić, Bošnjak, Bogosavac, Čermelj, Glavčić, Lukić, Marinković, Luka, Golubović i Perišić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter