0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI, SPREMITE SE: Posle pesme, kapitenu Saši Iliću ukazana nova čast! (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.15 u 15:12

Kapiten Partizana, legenda crno-belih ali i srpskog fudbala, čovek o kome i naviajči protivničkih klubova pričaju sa poštovanjem, koji je oborio brojne rekorde u domaćem fudbalu i u svom voljenom Partizanu i zato uopšte ne čudi ideja o snimanju filma o Saši Iliću! Pesmu je već dobio.

Ilić je za Partizan debitovao pre 19 godina, u Čačku. Pamti on taj meč, ali i svi kojima je crno-bela boja u srcu. Tada je počelo pisanje istorije i na svu sreću Grobara, ali i ljubitelja domaćeg fudbala, ona se i dalje piše. Sale još neće u penziju, a i što bi kada je i dalje igrač koji pravi razliku na terenu? U tim godinama i mladi mogu da mu pozavide na požrtvovanju, a da ne pričamo o igru, tehnici, taktici, lukavosti… Kapiten zna znanje.

I baš zato što je obeležio poslednje dve decenije naeg fudbala, njegov život i rad naći će se na platnu!
Kreće snimanje dokumentarnog filma o kapitenu FK Partizan, Saši Iliću… Igrač koji je obeležio poslednjih 20 godina srpskog klupskog fudbala… Sa velikim zadovoljstvom smo prihvatili da budemo deo sponzorskog tima na ovom projektu… Sale je to zaslužio. – saopštio je Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost, prenosi MozartSport.

Sa Partizanom je osvojio 10 titula i tri Kupa i ne namerava da ostane na tim brojakma. Pašće novi rekordi, a u biografiji mu piše i da je igrao još i u Selti, Galatasaraju, Salcburgu i Larisi.

Ali, nigde kao u Partizanu…

Izvor: YouTube, Partizan Belgrade

Grobari, pitanje za Vas… da li već može da se kaže da se sa sigurnošću zna koji će film biti najgledaniji? Red je za rušenje rekorda, onih u bioskopu… Za kapitena…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter