9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FK CRVENA ZVEZDA: Tomislav Karadžić širi primitivizam i poziva na linč!

Objavljeno: 24.06.15 u 17:51

Četvrtog dana od najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala skandal sa dočeka ‘Orlića’ nikako ne jenjava, naprotiv. U priču se uključila i ‘prozvana’ Crvena zvezda’, koja je svoje otrovne strelice uputila, naravno, prema prvom čoveku FSS-a Tomislavu Karadžiću.

U sukobu koji je nastao nedozvoljavanjem prisustva na balkonu Savi Miloševiću i Mitru Mrkeli na dočeku svetskih šampiona, FSS je u svom saopštenju spomenuo Crvenu zvezdu, kao prethodnu stanicu sadašnjeg menadžera grada Beograda Gorana Vesića.

Zbog toga su se iz Ljutice Bogdana pobunuli i iskoristili priliku da nastave rat sa Fudbalskim savezom i predsednikom te organizacije Tomislavom Karadžićem. Njega su u saopštenju Fudbalskog kluba Crvena zvezda optužili za pozivanje na linč, kao i širenje netolerancije i primitivizma.

Saopštenje FK Crvena zvezda prenosimo u celosti i bez izmena:

FK Crvena zvezda, još jednom, čestita selektoru Veljku Paunoviću, igračima omladinske reprezentacije Srbije i čitavoj fudbalskoj Srbiji osvojenu titulu šampiona sveta. Ostvaren je uspeh koji je istorijski za srpski fudbal, i dokaz da imamo budućnost.

Zlatna medalja sa Novog Zelanda je pre svega uspeh srpskih klubova, kroz činjenicu da 17 reprezentativaca igra u srpskom šampionatu. U njih su ulagali srpski klubovi, obezbeđivali im uslove za rad, stipendije, trenere, i sve što im je potrebno da postanu vrhunski reprezentativci. Zato čestitka Crvene zvezde i ide ka, pre svih, Partizanu, Vojvodini, OFK Beogradu, Čukaričkom i Spartaku, klubovima koji su uz Crvenu zvezdu dali reprezentativce, ne zaboravljajući, naravno, ni igrače koji dolaze iz inostranih klubova, a takođe su ponikli u srpskom fudbalu.

Važno je sve ovo znati i zapamtiti jer smo ovih dana svedoci potrebe Tomislava Karadžića da iza uspeha omladinske reprezentacije sakrije sve svoje poraze. Poraze koje su, nažalost brojni, i koji su mnogo koštali srpski fudbal. FK Crvena zvezda neće dozvoliti da se Karadžić krije iza uspeha koji je najmanje njegov.

Tužni rezultati seniorske selekcije su pravo ogledalo rada Tomislava Karadžića, kao i jedan bod koji imamo u dosadašnjem toku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pominjanje Crvene zvezde u negativnom kontekstu u poslednjem saopštenju Tomislava Karadžića, još jedan je slučaj bez presedana kojim predsednik FSS širi primitivizam i netoleranciju. Pišući takva saopštenja u kojima dominira mržnja i „poziv na linč“, Karadžić još jednom dokazuje da je čovek prošlosti. Zato FK Crvena zvezda još jednom ponavlja da srpski fudbal nema budućnost sa Tomislavom Karadžićem.

Fantastičan uspeh omladinske reprezentacije ne sme da bude „pokrivač“ Tomislava Karadžića. FK Crvena zvezda se nada da će Tomislav Karadžić otići dovoljno brzo, kako ne bi stigao da uništi čak i zlatne momke srpskog fudbala – stoji u zvaničnom saopštenju FK Crvena zvezda.

0
0

9 Komentara

  1. Ovo je bar lako uporediti. Tomislav Karadzic, dobro: izgradnja sportskog centra u Staroj Pazovi, osvajanje dva velika trofeja u mladjim kategorijama, izgradnja reflektora na desetak stadiona u Srbiji. Lose: stanje u klupskom fudbalu (u dobrom delu ogledalo stanja u drzavi) i smena Radomira Antica od koje se ni danas nismo oporavili. Zvezdan Terzic, dobro: nista.Lose: nanosenje bruke savezu, prvo bekstvom, a onda i zatvorom, pored njega uhapsen je i njegov direktor, liga u njegovo vreme je zvana tri za tri, upropastio OFK Beograd iako je prodao nekoliko igraca za debele pare, Omladinski stadion se raspada, izvodio eksperimente sa Havijerom Klementeom kao selektorom (tu je isti kao i Tole). Smena Tomislava Karadzica, mozda. Zvezdan Terzic, daleko ti lepa kuca, dalje ruke od srpskog fudbala, pa iako ne navijam za Zvezdu, zao mi je kada vidim da takav covek vodi jedan tako veliki klub. U normalnoj zemlji, ovakvi ljudi posle izlaska iz zatvora kriju se u misije rupe, kod nas se vracaju na velika vrata.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tolw,Lopove
    O čemu pričaš,Pa tvoj Savo te je prvo pljuavo a sad ga ti branši.
    Netreba niko da bude na terasi…..
    Ni Mrkela…..
    Vesiću udri po Bagri….

    0
    0
    Odgovori
    • Bolje da te Vesić prvo opismeni…
      Ni bot više nije, kao u početku… Sada i polupismene retarde vrbuju za sendvičić i sokić…

      0
      0
      Odgovori
  3. Koja ste vi beduria od kluba,ili tacnije od velikog kluba Terzic i drustvo prave beduriju na sramotu svih koji vole fudbal!

    0
    0
    Odgovori
  4. Kaze neko ko nije dao Jovica reprezentaciji da bi umanjio sanse za uspeh na SP, a sve u cilju da se doticni gospodin otera. Svi se prepucavaju, prebacuju loptu iz dvorista u dvoriste, svi naivni. Ma, dajte molim vas. Svi ste isti, bez izuzetaka. Da mislite na kolektivno dobro, klubovi ne bi bili u dugovima do guše, selecija bi licila na nešto, tako da ‘gospodo’, TISINA, MOLIM LEPO!

    0
    0
    Odgovori
  5. Terziću, ako je trijumf omladinske reprezentacije zsaluga Zvezde, Partizana, Spartaka, Vojvodine, što ima logike, jer su to klubovi u kojima igraju ili su ponikli ti fudbaleri, onda su za neuspjeh seniorske reprezentacije isto tako krivi Zvezda, Partizan, Vojvodina jer su seniorski reprezentativci takođe školovani u tim istim klubovima. Nema logike da je Tole kriv za neuspjehe, a Zvezda zaslužna za uspjehe. Klasična zamjena teza, što bi rekli političari.

    0
    0
    Odgovori
  6. Eto odgovora Paunu, Mrkeli i Savi… Laureati i osvajači svetskog prvenstva Vučić, Terzić, Vesić i Čović uz kondicione trenere Kokezu, Malog, itd… Kako li su popi*deli što su klinci napravili ovo čudo… Nisu očekivali! Hahahahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter