1
Evropske lige

FOTO: liverpoolfc.com

HOĆE – NEĆE: Marković ipak na transfer listi

Objavljeno: 23.06.15 u 20:30

Reprezentativac Srbije Lazar Marković nije u prvoj sezoni u dresu Liverpula opravdao novac koji je klub uložio u njega prilikom kupovine, ali bez obzira na tom sa Enfilda su poručivali da bivši igrač Partizana nema razloga za zabrinutost.

Međutim, Dejli Miror je danas objavio spisak igrača koji će se verovatno naći na transfer listi, a na njemu se nalazi i Lazar Marković.

Ukoliko za njih stigne ponuda nekog drugog kluba Liverpul pored Markovića mogu da napuste Borini, Baloteli, Mankiljo, Enrike, Lukas, Vizdom i Luis ALberto.

Ono što je za sada poznato da su klub već pojačali Dani Ings, Džejms Milner i Džo Gomez, dok bi Divok Origi trebalo da se vrati sa pozjamice Lilu.

0
0

1 Komentara

  1. samo vi idite sa 18 van i eto što vam se dešava i pitamo se šta je s reprezentacijom.a u svom klubu nisu standardni.tako će biti i sa ovo generacijo a ovi na euru nisu nista bolji

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter