7
Domaći fudbal

FOTO: fifa.com

VELIKI SNOVI STANIŠE MANDIĆA: Jednog dana Crvena zvezda pa Real Madrid! (FOTO)

Objavljeno: 22.06.15 u 11:59

Omladinska fudbalska reprezentacije Srbije možda nema nikakve proorčke sposobnosti, ali su igrači i pre starta favorita, barem kako danas tvrde, pričali o jasnom planu da osvoje Mundijalito.

Danas „Orlići“ izlaze na čuveni „balkon ispred skuštine“, po prvi put jedna srpska fudbalska selekcija našla se na krovu sveta, a strelac gola u finalu, Staniša Mandić, postao je heroj nacije broj jedan.

Ono što je posebno zanimljivo za ovog momka jeste njegova poruka koju je javnosti prezentovao još pre, bezmalo, jednu deceniju.

Tada još školarac, Mandić je u rodnom Herceg Novom publikovao rad u kojem je napisao i predvideo blistavu karijeru fudbalera.

On je u  školskom časopisu objavio tekst u rubrici „Neki naši snovi“, sa svega 13 godina, i pisao o planu da zaigra za Real Madrid i Crvenu zvezdu.

– Ovo što ću sad napisati jeste ono u šta verujem i što će biti istina. Ja ću za pet godina, kad budem imao 18, već igrati u Crvenoj zvezdi. Treneri koji me gledaju kako sada igram veruju u ovo što pišem. Pošto volim fudbal najviše na svetu sve ću učiniti da postanem fudbaler Crvene zvezde. Fudbal volim zato što je najlepša igra na svetu. Fudbal je igrao i moj otrac, a fudbal igra i moj brat Nemanja, koji sada igra za Vojviodinu – napisao je pre osam godina Staniša Mandić u tekstu objavljenom u školskom časopisu.

Sada zlatni napadač Čukaričkog je u nakon toga doživeo veliku porodičnu tragediju ostavši bez svoje majke za koju je pre osam godina napisao da mu je velika podrška.

– Zbog oca, brata, majke, ali i zbog mojih drugova, sve ću činiti da postanem igrač Real Madrida. Kad se to desi, a desiće se sigurno, onda će biti biti želja da iznajmim avion, da ga pošaljem u Tivat iz Madrida po mog tatu, mamu, brata i celi razred mojih drugova i drugarica, kako bi došli na finalnu utakmicu Lige šamppna, na kojoj ću ja da igram. Biću najsrećniji kad se moji drugovi, dok me budu gledali na televiziji, uvere da sve ovo o čemu sada pišem nije bio samo san – pisao Staniša Mandić, koje je posle Svetskog prvenstva na Novom Zelandu označen kao jedan od prioriteta Rome.

Stanisa Mandic PISMO

0
0

7 Komentara

  1. Tako razmišlja svaki normalan klinac u tim godinam.Prvo u najbolji klub Srbije pa u najbolji klub na svetu…ništa neobično.

    0
    0
    Odgovori
  2. pravi igrac i se NEMANJA MAKSIMOVIC SAM VRATI ILI KATAI SAM OTKUPI UGOVOR i vrati srnic i luka jovic !!! UPRVA NAPOLJE NAVIJACI SU REKLI SVOJE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • sigurno NEMANJA MAKSIMOVIC SAM VRATI ILI KATAI SAM OTKUPI UGOVOR i vrati srnic i luka jovic !!! UPRVA NAPOLJE NAVIJACI SU REKLI SVOJE !!!

      0
      0
      Odgovori
    • NEMANJA MAKSIMOVIC SAM VRATI ILI KATAI SAM OTKUPI UGOVOR i vrati srnic i luka jovic !!! UPRVA NAPOLJE NAVIJACI SU REKLI SVOJE !!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter