0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ O DOMŽALAMA: Mogli smo da dobijemo i lakšeg protivnika

Objavljeno: 22.06.15 u 14:57

FK Čukarički igraće protiv Nogometnog kluba Domžale iz Slovenije na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, odlučeno je žrebom u Nionu. Utakmice prve runde igraju se 2. i 9. jula, a domaćin na prvom meču biće slovenačka ekipa.

– Domžale ima odličnu ekipu sastavljenu od iskusnih igrača. Pokušaćemo da se nadigravamo, ali njima prepuštamo ulogu favorita. Verujem u ovaj tim Čukaričkog i mislim da imamo snage da prodjemo u naredni krug takmičenja. Naravno, uvek verujem u pobedu, rekao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Šef stručnof štaba Čukaričkog Vladan Milojević ocenjuje da je njegov tim mogao da dobije i lakšeg protivnika.

– Slovenačka ekipa protiv koje ćemo igrati je jaka i obzirom na grupu mogli smo da izvučemo i lakšeg protivnika. Trudićemo se da se spremimo na najbolji mogući način.

Potencijalni protivnici Čukaričkog bili su i azerbejdžanski Nefči, Stromgodset iz Norveške, slovačka Žilina i Dudelanž iz Luksemburga.

Ako budu uspešni na startu kvalifikacija za Ligu Evrope „brđani“ će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz duela u kom će se sastati Dinamo Tbilisi i Gabala iz Azerbejdžana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter