2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROF OTKRIVA: Šta je problem Zvezde, a šta ne u duelu sa Kairatom?

Objavljeno: 22.06.15 u 16:39

Protivnik Crvene zvezde u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope biće ekipa iz Kazahstana, Kairat, odlučeno je današnjim žrebom.

Šef stručog štaba Crvene zvezde, Miodrag Božović o protivnku je rekao sledeće:
– Morali smo s nekim da igramo, i dobili smo možda i najtežeg od svih protivnika. Kazahstanski fudbal je u usponu i dosta ulažu u ovaj sport. Uprkos tome, učinićemo sve što je u našoj mogućnosti da prođemo dalje – jasan je Božović, koji ne misli da će dug put uticati na fudbalere.

– Put nije problem, nećemo da putujemo autobusom nego avionom – u svom stilu je odgovorio Božović.
Mišljenja su podeljena i kada je u pitanju domaćinstvo. Jedni smatraju da je bolje prvu utakmicu igrati kod kuće, dok drugi uvek priželjkuju revanš na našem stadionu.

– Ne znam, nema tu pravila. Možda bi bilo bolje da smo prvu igrali tamo, pa revanš kod kuće, ali tako je kako je. Kairat ima i tu prednost, jer su u takmičarskom ritmu, sezona im je u toku, dok je mi tek počinjemo sezonu, ali šta da se radi, kao što sam i rekao, učinićemo sve da prođemo dalje – rekao je Božović.

Šta o rivalu misle Oralndić i Anđelković pročitajte OVDE. Upoznajte se sa rivalom Zvezde u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter