0
Fudbal

KOPA AMERIKA: Ekvador šokirao Meksiko, Čile demolirao Boliviju

Objavljeno: 20.06.15 u 08:30

Tokom prethodne noći na fudbalskim terenima u Čileo nastavljeno je takmičenje Prvenstva Južne Amerike.

U prvom susretu večeri, selekcija Ekvadora nanela je pravi šok reprezentaciji Meksika pobedivši iz iznenađujuće sa 2:1.

Do vođstva su stigli Ekvadorci u 26. minutu nakon fenomenalne kontre koju je kruniosao Miler Bolanos. Naime, ovaj igrač je i započeo napad presekavši jedan pas, potom je istrčao munjevoto u kontru koju je i krnuisao na pas saigrača.

Isti igrač bio je incijator drugog pogotka Ekvadoraca u 57. minutu, pošto je asistirao Eneru Valensiji koji je rutinski rešio šansu „1 na 1“.

Nesrećni Meksikanci su jedino uspeli da stignu do utešnog gola, pošto je u Raul Himenez iskoristio penal u 64. minutu. Do kraja meča Meksikanci su samo jalova napadali.

(youtube: Copa America 2015)

Nakon prvog meča na stadionu „El Tenjente“ u Rankagui, na stadionu u „Nacionalnom stadionu“ u Santjagu, domaći igrači, selekcija Čilea, demolirali su fudbalere Bolivije sa 5:0.

Poveo je Čile već u 3. minutu preko Arangiza koji je na najbolji mogući način iskoristio asistenciju Vargasa i doneo sigurno svom timu.

Prednost je duplirana u 36. minutu posle gola koji je postigao fudbaler Arsenala, Aleksiz Sančiz, a ovog puta se u ulozi asistenta našao Vadivija.

Drugi gol maksimalno je slomio otpor Bolivije čija defanziva je spustila gard, pa je u drugom poluvremenu viđena prava kanonada i vatromet golova. Najpre je Aranguiz u 66. minutu povisio na 3:0.

Da bi potom u 79. minutu Medel samo prikovao sudbinu Bolivije postigavši gol za 4:0. Konačan rezultat postavio je nesrećni Raldez, defanzivac Bolivije, autogolom u 79. minutu susreta.

(youtube: Copa America 2015)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter