8
Domaći fudbal

GROF BOŽOVIĆ OTKRIO: Dovodimo još četvoricu ili petoricu igrača

Objavljeno: 16.06.15 u 11:55

Trener ekipe Crvene zvezde Miodrag Grof Božovć pred odlazak na pripreme je za javnost poručio da je plan tima iz Ljutice Bogdana da angažuje barem još četvoricu ili petoricu fudbalera.

Ipak, novi strateg crveno-belih nije želeo da spekuliše previše o imenima, ali je naglasio da želi još četiri, pet igrača.

– Igra~i rade izvanredno, nema nikakvih problema. Mnogo sam zadovoljan kako treniraju, ali bez obzira na sve to, potrebna su nam pojačanja. Došao je Rendulić, ali očekujem još četiri, pet pojačanja. Ne bih prišao o imenima, jer žemo o tome onog momenta kad potpišu. Nećemo žuriti, jer bilo bi mnogo ružno da promažimo, a uvek se dešava da dovedete nekog igrača i on ne pruči ono što ste od njega očekivali – rekao je Božović.

Što se Rendulića tiče, Božović za njega ima samo reči hvale.

– Odličan igrač, prošle godine je bio jedan od najboljih fudbalera na toj poziciji i biće pojačanje za nas. O ostalima ne bih pričao, jer teško je govoriti o nečem čega nema.

Mada nema nešto previše vremena za pripreme, iskusni stručnajk ocenio je da ekipa može da postigne nivo neophodan za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

– Pripreme kao i sve druge pripreme. Normalno da treba da se potrudimo da podignemo fizičku formu. Najvažnije za mene kao i obično jeste da svi budu živi i zdravi, da nema povređenih i još malo bolje da se upoznamo. Moramo da se pripremimo što bolje za utakmice Lige Evrope, imamo tri nedelje, nećemo biti spremni 100 odsto sigurno, ali neće ni naći protivnici, tako da žemo svi biti u istoj situaciji – zaključio je Božović.

 

0
0

8 Komentara

  1. “ Gledao je s’Koma plava kako vetar zamotava,
    Sad sa Terzom g***a jede i titule obecava.“
    Recicu ti Grofe sve u pola strofe,
    jer za celu nisi, pogledaj kaki si.
    Dos’o si u rupu zajebo se grdno,
    unesto titule , ti si samo prdn’o.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne , „BRAJKO“, čudo je nk partizan, jer ZVEZDI se godinama „pomaže“, a nk partizan „OSVAJA TITULE “ ! Ne, mi želimo da bude sada obrnuto ! Neka vama pomažu političari i premirjer POSEBNO, a neka ZVEZDA osvaja titule ! Jel može ? E glodari licemrni, pravi vujoševići ! Napad je najbolja odbrana, ali nema više..KATANAC vam spremao i to onaj veliki, gde nema OBIJANJA !

    0
    0
    Odgovori
      • Cekaj malo svinjosevicev botu,neka vlada ovaj, kao onaj vas maloumni premijer pre njega,koji vam je doneo 6 nezasluzenih titula,uz Toletovu pomoc.Mada se ovaj ne mesa kao prethodni jer da je tako,ne bi ste osvojili ove sezone titulu sa ovom bednom ekipom ali vama je predsednikJSD isprao mozak odavno i pomoci nema.SVI STE VI MISA TUMBAS!

        0
        0
        Odgovori
        • Kako je to prethodni premijer Partizanu donio šest titula kada je aktuelni došao na vlast krajem 2011. godine? Kako je to Tadić sa Karadžićem od 2008. do 2012. godine Partizanu donio titule kada u tom periodu niste dobili nijedan derbi, izgubili sedam od osam? Kako je to Partizan osvajao Toletovih sedam titula, ako je u 16 derbija za tih osam godina bilans 16 utakmica 10 pobjeda Partizana i tri Zvezde, koja je samo u jednoj utakmici dala više od gola (3:2), a ukupna gol razlika za osam godinA 19:9. Osam godina devet golova. Svaka čast sve same šampionske generacije Zvezde. Koji je fudbaler Zvezde iz tih osam godina otišao u neku od jačih liga? Nijedan.

          0
          0
  3. Znaci premijer je grofu od Mojkovac obecao cuda sto znaci da ocekujemo dalja poskupljenja a da i svi da letujemo u Srbiju kako bi se sto vise para sakupilo za ove krimose iz rupe

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter