», Reprezentacija, The Best Of, Top News»VELJKO PAUNOVIĆ: Srbija u polufinalu SP? Pa to zvuči neverovatno

VELJKO PAUNOVIĆ: Srbija u polufinalu SP? Pa to zvuči neverovatno

| 15. juna 2015. 12:05|0 komentara|HotSport, Novost

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije napravila je pravo čudo plasmanom u polufinale Svetskog prvenstva u Novom Zelandu.

Selektor Veljko Paunović ne želi da saikriva emocije zbog svega što se izdešavalo i, kao i njegovi momci, neće se zadovoljiti samo polufinalnom, kada je već do nejga došao.

– Kako mi zvuči Srbija u polufinalu Svetskog prvenstva? Zvuči mi neverovatno, ali samo što je to postala retkost u bilo kom sportu. Osim, ako izuzmemo košarkaše i Đokovića koji osvaja turnire – rekao je – Paunović, prenose Novosti.


– Mi i dalje trajemo na ovom SP i to je osnovni motiv koji nas gura. Sve smo prošli. Poraz na startu, pa pobede, sada i penal-rulet sa SAD. Ja ne znam za vas pored ekrana, ali to šutiranje penala izgleda sto puta drugačije pored terena, nego na terenu. I meni se učinilo da će sve biti lakše, dok igrač ne priđe lopti. Onda mi se učini da se gol nekako smanjio – priznaje Paunović.

– Vežbali smo penale, naravno… Nalazimo se na ozbiljnom takmičenju na koje je svaka selekcija došla sa nekim svojim ciljem, nadom. Pogledajte samo kako se proslavlja svaki gol, kako se tuguje posle svakog promašaja. Priredili smo sebi i navijačima na Novom Zelandu i u Srbiji dane na koje smo izuzetno ponosni. Zato šaljem zajedničku poruku: budite uz nas – nadvikivao se Paunović sa igračima koji su u svlačionici imali svoj šou uz reperski hit “Igraj i pobedi – podvukao je Paunović.

 

Ostavite komentar

Bajern Logo
Milan Logo
Barselona Logo
Juventus Logo
Real Madrid Logo
Liverpool Logo
Mancherster United Logo
Arsenal Logo
Chelsea Logo
PSG Logo
Manchester Logo
Roma Logo