0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MILINKOVIĆ ODUŠEVLJEN DOLASKOM BOŽINOVA: ‘Šaponjić će moći da napreduje pored Bugarina’

Objavljeno: 15.06.15 u 09:09

Fudbalski klub Partizan tokom jučerašnjeg dana promovisao je svog novog igrača, bivšeg reprezentativca Bugarske, Valerija Božinova.

Nekadašnji fudbaler Fiorentine, Lećea, Mančester sitija, Sportinga i Parme zadužio je sinoć dres sa brojem 86, a njegovim dolaskom zadovoljan je strateg crno-belih, Zoran Milinković.

– Božinov ima sve reference da igra u velikom klubu kao što je Partizan. To govori njegova biografija, imena velikih klubova za koje je igrao. Poseduje veliki kvalitet i želju da igra za nas. Imamo sjajno iskustvo kada su bugarski igrači u pitanju, sigurno će predstavljati veliko pojačanje – rekao je Milinković i nastavio:

– Imao je ponude bogatih klubova iz Azije, izabrao je Srbiju, na tome smo mu zahvalni. Dobro zna šta su nam ciljevi i apsolutno oseća kakvi su zahtevi i obaveze. Doveli smo pravog čoveka – zadovoljno je trljao ruke Milinković.

Upravo trener crno-belih bio je čovek koji je odigrao krucijalnu rolu u pregovorima sa 29-godišnjim igračem.

– Puno sam pričao sa Valerijem, imam iskren odnos sa igračima. Preporučili su ga i ljudski kvaliteti. Bio je otvoren u razgovorima, mogao je da ode u bogatiji svet, ali igranje u velikom klubu kao što je Partizan daje mu adrenalin – otkriva strateg crno-belih.

– Verujem da će nam puno pomoći i biti ljubimac navijača. Drago mi je što će Šaponjić moći da uči od Božinova – poručio je trener Partizana, prenosi Sportski žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter