6
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘MEČKA’: Božinov prvi stigao na trening, a kako i ne bi kada vozi ovakvu ‘zver’ (FOTO)

Objavljeno: 15.06.15 u 12:33

Zvezda prelaznog roka u Srbiji, Valeri Božinov dao je jutros primer mlađim igračima crno-belih. Bugarin je sinoć potpisao ugovor, a jutros je prvi stigao na trening u Zemunelo. Ipak, to ne bi trebalo da čudi ako je Valeri Božinov na trening krenuo sa novim automobilom kojim se pohvalio pre dve nedelje na Instagramu.

FOTO: Instagram/ValeriBoynov
FOTO: Instagram/ValeriBojinov

Takođe, novi napadač Partizana nije propustio priliku da sinoć uradi selfi u crno-belom dresu.

FOTO: Instagram/ValeriBoynov
FOTO: Instagram/ValeriBoynov
0
0

6 Komentara

  1. Nek dodje u Novi Pazar da se kur.i sa ovim kolicima za male bebe… Mi to kupujemo deci da vezbaju da voze 🙂 pozz Beograde grade

    0
    0
    Odgovori
  2. Jos jedan zasicen igrac. Bolje da su doveli Stanicu Mandica da ga upare sa Saponjicem, mlad i pretalentovan napadac. Mandic, Gacinovic, Antonov ..to bi bila prava pojacanja.

    0
    0
    Odgovori
  3. @GROF

    Skroman decko salje sve pare kevi…. 😀
    Sad sve zavisi od toga koliko je psihicki i fizicki jak da pored jurenja starleta i splavarenja uspe da podigne takmicarsku formu i fokusira se na trening, utakmicu kad do toga dodje jer potencijala i iskustva ima igrao je u ozbiljnim ligama i klubovima, a nije dosao kod nas posle 6 meseci ladjenja jaja ipak ima neki takmicarski period.

    0
    0
    Odgovori
  4. Sta je sad ovde toliko bitno, ovaj auto je ubedljivo naj jeftiniji od svih mercedesovih modela, lik vozi auto od 25 hiljada zamislii, evo bas sam ocaran

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter