1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BOŽINOV IZABRAO ZANIMLJIV BROJ: Nadam se da možemo u Ligu šampiona (FOTO)

Objavljeno: 14.06.15 u 21:00

Sve se odigralo veoma brzo, tokom dana je stigla vest da stiže, potom da je već u Beogradu, a tokom večeri je već predstavljen na stadionu u Humskoj ulici. Valeri Božinov, nekadašnji fudbaler Juventusa, od danas je i zvanično novi član Partizana.

– Nadam se da možemo u Ligu šampiona, ali Partizan nije samo Valerij. Naravno da bih voleo da igramo protiv Juventusa ili Mančester Sitija, ali za to je potrebno da igramo svi za jednog, jedan za sve, rekao je između ostalog Bugarin, a prenosi Žurnal.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Pored zemljaka Ivanova i Bandalovskog koji su ga uveravali da je Partizan pravi klub za njega važnu ulogu prema rečima novog igrača Partizana odigrao je i trener Milinković.

– Trener mi je objasnio sve o Partizanu, rekao mi je koliko je važno da dođem, da zajedno pobeđujemo. Znam da Partizan igra ofanzivno i to se uklapa u moju viziju. Želim da krenem ispočetka i da osvojim sve što je moguće, rekao je Božinov, a ostatak njegovog izlaganja možete da pročitate ovde.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter