0
Fudbal

FOTO: fss.rs

PAUNOVIĆ I ‘ORLIĆI’ LETE KA CILJU: Čuli smo da se u Srbiji slavilo kao da je Nova godina!

Objavljeno: 11.06.15 u 17:45

Selektor ‘Orlića’ Veljko Paunović rekao je da je SAD kvalitetan tim, ali da se nada da će njegova ekipa proći i tu prepreku na SP. Momci do 20 godina će se u četvrtfinalu sastati sa SAD, a taj meć je na programu u nedelju od 6.30.

– Amerikance dobro poznajemo, oni nas takođe. Igrali smo prijateljsku utakmicu pre početka prvenstva koju smo dobili 1:0, ali to neće moći da se poredi sa onim što nas čeka u nedelju –  rekao je Paunović i nastavio:

Oni imaju jak mentalitet, vrlo su kvalitetan tim, sada činimo sve da se dobro pripremimo za taj duel i da nastavimo da radujemo naš narod. Čuli smo da se u Srbiji slavilo kao da je Nova godina i drago nam je zbog toga. Ovi momci su ti zaslužili, jer su pravi šampioni. Idemo dalje, znamo šta nam je cilj, polako koračamo ka njemu –  rekao je Paunović.

Srbija je u osmini finala savladala Mađarsku sa 2:1 posle velikog preokreta.

– Imali smo jako težak posao, ali nismo gubili veru ni jednog trenutka da ćemo se vratiti, čak i onda kad smo bili u podređenom položaju. Posle izjednačenja, znao sam da ne možemo da izgubimo, ali smo rekli igračima pre produžetka da nećemo da čekamo penale, da moramo da damo gol. I u tome smo uspeli. Doduše, Mađari su ga dali umesto nas, ali treba naterati protivnika da napravi grešku, to je bila naša zasluga – kazao je Paunović za sajt FSS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter